Babytijd dit mis ik

5 mooie dingen die ik erg mis aan de babytijd

Wat een lief klein popje hè! Nu is ze geen baby meer. Als je de foto’s van je eigen kinderen terugkijkt, dan zie je hoe idioot snel de tijd voorbij gaat. Sommige dingen uit de babyperiode mis ik wel eens en daarom kijken we vandaag even terug naar deze mooie babytijd.

Stop de tijd! Het allemaal veel te snel. Als ik ergens op kraamvisite ga dan kan ik mij helemaal niet meer voorstellen dat mijn kinderen ook zo klein waren geweest. Toch is het zo en ze blijven groeien. Ik ben gek op baby’s en zou er nog wel een willen maar dat gaat waarschijnlijk niet meer gebeuren.

1 Lekker kroelen

Het babyknuffelen daar genoot ik echt oprecht van. Zo’n klein warm mensje bovenop je. Ik kon daar ook uren naar kijken en met de kinderen knuffelen. Gewoon de hele dag door. En dan als je die eerste lachstuipjes ziet, daar smelt ik helemaal van. Veeg mij maar op.

2 De geur

En dan bedoel ik niet de Zwitsal geur (die overigens ook lekker is) of de geur van babypoep. Maar echt een baby heeft gewoon een bepaalde geur aan zijn of haar lichaam. Ik haalde mijn neus altijd graag op aan de haartjes, zo lekker!

3 Baby’s slapen veel

Rust in huis, als ze nog klein zijn dan slapen ze erg veel. En meestal ook door de harde geluiden heen. Ook heb je dan meer me-time dan als je een peuter rond hebt lopen. Nu heeft mijn peuter al een tijdje slaapproblemen en ben ik blij als ik haar met de kinderwagen in slaap kan wiegen. Ooit kom het goed, maar elke leeftijd heeft zo zijn charmes.

4 De kleine schattige babykleertjes

Alle kleine kleertjes zijn zo leuk. Ik heb al veel weg gedaan maar enkele stukken heb ik bewaard voor haar poppen. Het is gewoon zo schattig allemaal. Ik kan mij nog goed herinneren dat de wasrekken vol hingen met al die lieve kleertjes.

5 Makkelijk overal mee naar toe nemen

In de draagdoek, in de draagzak, in de wagen. Mijn dochter ging overal mee naar toe. Ze sliep overal wel als ze moe was. Ze was hier heel makkelijk in.

Er zijn natuurlijk ook dingen die ik absoluut niet mis. Lees hier de dingen die ik het liefst zou overslaan van babytijd.

Wat mis jij het meest van de babytijd?

13 thoughts on “5 mooie dingen die ik erg mis aan de babytijd

  1. Mijn kleinste baby is alweer 20 maanden en op af en toe en knuffel en kusje na ren ik er vooral achter na haha. Het waren heerlijke geniet momenten toen ze klein waren maar ik geniet ook van deze momenten. Jammer dat alles zo snel voorbij gaat

Geef een reactie