5 x waar we ons aan irriteren op Facebook

shutterstock_556582915

En eigenlijk kunnen we allemaal wel meer dan vijf Facebook irritaties opnoemen. Facebook is leuk maar het brengt soms ook irritaties met zich mee. En dan heb ik het niet over je schoonmoeder die elke dag foto’s van haar puppy op haar tijdlijn plaatst 😉

Foto’s van mishandelde dieren of mensen

Echt waar jongens, dit is erg hoor! Honden die verwaarloosd zijn en mensen die er halfdood bij liggen of filmpjes van mensen die het nodig vinden om Shetland pony’s te misbruiken. Ik kan er met mijn kop niet bij maar hey, moet dit? Of foto’s van zieke kinderen waar je verplicht bent amen onder te zetten omdat je anders naar de hel gaat ofzo. Een Facebook status veranderd hier niets aan.

Uitnodigingen voor spelletjes

Oké als je echt helemaal niets te doen hebt is dit het laatste wat ik ooit zou doen. Spelletjes op Facebook. Ik speel het niet, heb er geen tijd voor en ik irriteer me mateloos aan uitnodigingen voor Farmville en andere games.

Status: Ik maak me zorgen of ik voel me slecht

En als je dan vraagt wat er aan de hand is dan krijg je er geen antwoord of op dan zeggen ze dat vertel ik je liever privé. Oké, waarom dan op Facebook? Voor de aandacht?

Mensen die slecht nieuws berichten liken

Vind jij het echt LEUK dat je oom Piet net bekend maakt dat hij ongeneeslijk ziek is? Vind jij het echt LEUK dat er weer een terreuraanslag is gepleegd? Nee toch? Dus denk na voordat je op de VIND IK LEUK knop drukt.

Openlijke Facebook ruzies

Wat wil je ermee bereiken? Dat er 300 vrienden aan jouw kant staan van een ruzie met je buurman? Vecht het lekker zelf uit 😉

Zo dit waren mijn top 5 Facebook irritaties. Wat ik wel leuk vind om op Facebook te lezen zijn zwangerschapsaankondigingen en updates, foto’s van bruiloften, feestjes en verjaardagen, dieren en kinderen, leuke uitstapjes.

Is dit voor jou herkenbaar? Waar stoor jij jou het meest aan?

*De foto is eigendom van Shutterstock

Bewaren

Bewaren

8 thoughts on “5 x waar we ons aan irriteren op Facebook

  1. Plaatjes van mishandelingen vind ik gruwelijk en dat van amen eronder zetten is de grootste onzin. Zijn trouwens vaak ook nog eens bewerkte foto’s ook. Ik erger me ook aan mensen die hun hele leven op internet zetten… Of hun relatie bespreken op internet…

Geef een reactie