Action Shoplog: nieuwe laptoptas, verzorgingsproducten en speelgoed voor de vakantie!

action1

Zoals jullie al hadden gelezen zitten we een beetje in de stress en gaan we volgende maand even heerlijk een weekendje weg. Als we op vakantie gaan dan is Action de perfecte winkel om even wat budget cadeautjes te halen voor de kinderen. Dit keer heb ik ook iets moois voor mijzelf gevonden: een mooie oudroze laptoptas. Bekijk het allemaal in deze shoplog!

Laat ik beginnen met de laptoptas. Ik had er nog geen één maar als ik eens weg ga kan ik nu mijn laptop perfect meenemen in stijl. Er zit een extra vakje voor en in de tas zit nog een extra schouderband.

action2

action3

Ik ben superblij met mijn nieuwe aanwinst en dat voor maar € 8,97!

action5

Sinds kort verkoopt de Action ook luiers van hun huismerk Teddy Care. De billendoekjes kocht ik al vaker en ik ben heel benieuwd naar de luiers. Voor de luiers heb ik € 5,99 betaald en ik laat jullie uiteraard weten of ik tevreden ben met deze luiers..

action6

Deze harige vestjes waren in de aanbieding voor € 1,99. Ze zijn te koop vanaf maat 98/104. Nog iets te groot voor mijn dochter maar ze groeit er van zelf wel in. Echt lachen voor zo’n prijsje en die aaibare vestjes zijn zo schattig.

action4

Snoep en koosjelaaa.. (chocolade). Zak met zure snoepjes € 1,99 en Frozen melkchocoladereepjes € 0,79.

action7

En na dat snoepen moeten natuurlijk wel de tandjes gepoetst worden. Deze setjes kosten € 0,99 per stuk!  Ik heb ze gekocht omdat ik de tandenborstelbekers zo leuk vond! Die fleuren de badkamer van de kids mooi op.

action8

Mijn man had lenzen nodig.. die draagt hij overigens niet elke dag! Bij de Action betaalde ik er € 2,99 voor.

action10

En dan nu de cadeautjes voor de kinderen die ze op vakantie krijgen. Leuke zaklampjes waar je figuurtjes voor kunt zetten. Disney licentie doet het bij de kinderen altijd goed. De lampjes kosten € 0,89 per stuk.

action9

En Robofish. Bij de meeste speelgoedwinkels kosten ze rond de 13 euro per stuk en bij de Action kocht ik ze voor € 2,77 per stuk. Ik ben heel benieuwd wat mijn kinderen er van vinden. Elk kind een eigen visje.. Als ze nu maar niet gaan zeuren om echt haha!

Kopen jullie ook wel eens kleinigheidjes voor de kids als jullie op vakantie gaan? En wat heb jij voor het laatst bij de Action gekocht?

9 thoughts on “Action Shoplog: nieuwe laptoptas, verzorgingsproducten en speelgoed voor de vakantie!

  1. Het zijn inderdaad leuke bekertjes bij de tandenborstels. Ben vanmorgen bij de Action geweest, maar heb ze jammer genoeg niet gezien.
    Harige vestjes zijn ook leuk. Onze dochter heeft ook een roze en blauwe (niet van action). Kun je leuk combineren.

  2. Wow! Die laptoptas. De vestjes. Eigenlijk bijna alles. Wow! Maar het ziet er ook heel mooi uit door je fotografie. Ik moet mij bedwingen om niet naar de Action te rennen (wij gaan volgend weekend ook er even uit. Misschien neem ik mijn laptop ook mee. Of toch alleen de mini iPad? Daar heb ik ook een toetsenbord bij namelijk).

Geef een reactie