Action Shoplog: nieuwe laptoptas, verzorgingsproducten en speelgoed voor de vakantie!

action1

Zoals jullie al hadden gelezen zitten we een beetje in de stress en gaan we volgende maand even heerlijk een weekendje weg. Als we op vakantie gaan dan is Action de perfecte winkel om even wat budget cadeautjes te halen voor de kinderen. Dit keer heb ik ook iets moois voor mijzelf gevonden: een mooie oudroze laptoptas. Bekijk het allemaal in deze shoplog!

Laat ik beginnen met de laptoptas. Ik had er nog geen één maar als ik eens weg ga kan ik nu mijn laptop perfect meenemen in stijl. Er zit een extra vakje voor en in de tas zit nog een extra schouderband.

action2

action3

Ik ben superblij met mijn nieuwe aanwinst en dat voor maar € 8,97!

action5

Sinds kort verkoopt de Action ook luiers van hun huismerk Teddy Care. De billendoekjes kocht ik al vaker en ik ben heel benieuwd naar de luiers. Voor de luiers heb ik € 5,99 betaald en ik laat jullie uiteraard weten of ik tevreden ben met deze luiers..

action6

Deze harige vestjes waren in de aanbieding voor € 1,99. Ze zijn te koop vanaf maat 98/104. Nog iets te groot voor mijn dochter maar ze groeit er van zelf wel in. Echt lachen voor zo’n prijsje en die aaibare vestjes zijn zo schattig.

action4

Snoep en koosjelaaa.. (chocolade). Zak met zure snoepjes € 1,99 en Frozen melkchocoladereepjes € 0,79.

action7

En na dat snoepen moeten natuurlijk wel de tandjes gepoetst worden. Deze setjes kosten € 0,99 per stuk!  Ik heb ze gekocht omdat ik de tandenborstelbekers zo leuk vond! Die fleuren de badkamer van de kids mooi op.

action8

Mijn man had lenzen nodig.. die draagt hij overigens niet elke dag! Bij de Action betaalde ik er € 2,99 voor.

action10

En dan nu de cadeautjes voor de kinderen die ze op vakantie krijgen. Leuke zaklampjes waar je figuurtjes voor kunt zetten. Disney licentie doet het bij de kinderen altijd goed. De lampjes kosten € 0,89 per stuk.

action9

En Robofish. Bij de meeste speelgoedwinkels kosten ze rond de 13 euro per stuk en bij de Action kocht ik ze voor € 2,77 per stuk. Ik ben heel benieuwd wat mijn kinderen er van vinden. Elk kind een eigen visje.. Als ze nu maar niet gaan zeuren om echt haha!

Kopen jullie ook wel eens kleinigheidjes voor de kids als jullie op vakantie gaan? En wat heb jij voor het laatst bij de Action gekocht?

9 Comments

 • Reply Batboy februari 18, 2017 at 11:29 am

  Die laptop tas heb ik ook maar dan een groene! En die robotvisjes heb ik gisteren ook gekocht haha

  • Reply Nathalie februari 18, 2017 at 11:36 am

   Wat toevallig, zelfde smaak haha. 🙂

 • Reply marjonS februari 18, 2017 at 12:40 pm

  Het zijn inderdaad leuke bekertjes bij de tandenborstels. Ben vanmorgen bij de Action geweest, maar heb ze jammer genoeg niet gezien.
  Harige vestjes zijn ook leuk. Onze dochter heeft ook een roze en blauwe (niet van action). Kun je leuk combineren.

 • Reply Dhini februari 18, 2017 at 5:15 pm

  Die tandpasta setje is erg handig! Ik ga onthouden als ik bij Action

 • Reply Mirjam februari 18, 2017 at 8:16 pm

  Ik koop ook vaak wat cadeautjes voor op vakantie. Dat maakt het toch even extra speciaal 🙂

 • Reply Astrid februari 18, 2017 at 10:40 pm

  Super aankopen. Dat aaibare veestje is zo leuk!

 • Reply Rory februari 19, 2017 at 9:45 am

  Wow! Die laptoptas. De vestjes. Eigenlijk bijna alles. Wow! Maar het ziet er ook heel mooi uit door je fotografie. Ik moet mij bedwingen om niet naar de Action te rennen (wij gaan volgend weekend ook er even uit. Misschien neem ik mijn laptop ook mee. Of toch alleen de mini iPad? Daar heb ik ook een toetsenbord bij namelijk).

 • Reply Mamsellesblog februari 19, 2017 at 3:31 pm

  Mooi zeg! Veel plezier ermee en bedankt voor de tip!

 • Reply Marguerita februari 22, 2017 at 7:43 pm

  Wat een ontzettend leuke dingen heb je gekocht! Die laptoptas is super. Robofish hebben wij ook, vinden ze erg grappig in bad.

 • Leave a Reply