Adventskalender 2019 LOL Surprise - Goedkope en budget adventskalenders

Budget adventskalenders 2019 onder de 10 euro

Opzoek naar een goedkope adventskalender voor 2019? Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn want voor je het weet zijn ze zo uitverkocht. Wij hebben voor jullie een aantal leuke budget adventskalenders onder de 10 euro verzameld. Van een LOL suprise adventskalender met cadeautjes tot een Airwick adventskalender bij de Action voor 4,77!

Goedkope adventskalender 2019

Veel adventskalenders zijn best prijzig, vooral de adventskalenders van de welbekende speelgoedmerken als Schleich, LEGO en Playmobil. Voor zo’n kalender betaal je zo 20 tot 40 euro. Als je voor elk gezinslid een aparte adventskalender koopt dan tikt dat zeker aan. Daarom is het natuurlijk fijn om te weten dat er ook goedkope adventskalenders zijn. En dan heb ik het niet over de budget adventskalenders met chocoladefiguurtjes voor 1 euro per stuk, al zijn die ook wel lekker! 😉

Adventskalender LOL Surprise 2019

Adventskalender-LOL-Surprise-2019

Gastblogger Jungja tipte mij over de LOL Surprise adventskalender die nu in de schappen ligt. Mijn dochter is ook gek op LOL Surprise en ik kon het ook niet laten om er een te kopen voor mijn eigen dochter. Er zitten 12 kleine versnaperingen in en 12 surprises. De adventskalender LOL Surprise 2019 kost 3,99 en is te koop bij Xenos winkels. Ook leuk om te geven als schoencadeau of tijdens pakjesavond.

Airwick Adventskalender 2019

Action verkoopt de AirWick limited edition Scented Candle adventskalender. Deze adventskalender zag ik in mijn mailbox en kost 4,77. Achter elk vakje in de AirWick kalender zit een heerlijk waxinelichtje dat de ruimte lekker laat ruiken…

Action Spa Adventskalender 2019

Goedkope adventskalender 2019

De Action Spa adventskalender 2019 kost 9,95 (met eigenmerk verzorgingsproducten) en bevat onder meer een bodymist, dagcrème, scrub, badzout en handcrème. Superleuk om jezelf mee te verwennen en ook superleuk om cadeau te geven.

Thee adventskalender

Thee adventskalender
Foto: Juffrouw Pollewop

Bij Juffrouw Pollewop in de winkel verkopen ze Thee adventskalenders met een leuk decor en 24 zakjes thee van het Duitse merk Sonnentor voor 5,95. Zover ik weet kun je ze alleen in de Juffrouw Pollewop kopen in Dordrecht en niet online. Wees er snel bij want op is op.

Ik ben heel benieuwd welke adventskalender(s) jullie gaan kopen? Of maak je er misschien zelf 1?

Dit artikel zal ik regelmatig updaten als we weer een leuke én goedkope adventskalender tegenkomen met een prijs van onder de 10 euro. Heb jij een tip? Laat een reactie achter of mail ons.

One thought on “Budget adventskalenders 2019 onder de 10 euro

Geef een reactie