XLS Medical Vetbinder Review Ervaring

Afvallen met een gezondere leefstijl en XL-S Medical Vetbinder: resultaten na 10 dagen

Nadat ik de blog heb geplaatst dat ‘het nu een keer klaar was en dat ik nu wat aan mijn overgewicht‘ wilde doen heb ik ontzettend veel lieve reacties van jullie gekregen uit alle hoeken. Op de blog, op Facebook, maar ook vriendinnen die aanboden om samen met mij te gaan wandelen en familie die mij graag wilden steunen! Wat voelt het goed dat jullie allemaal achter mij staan. Dat geeft net even dat extra duwtje in de rug! Heel erg bedankt allemaal.

Het is 15 augustus en de wekker gaat om 6.15 uur. Vandaag is de dag dat mijn leven gaat veranderen. Ik ga gezonder eten en leven!!

Ik heb de broodtrommels van mijn kinderen gevuld maar heb zelf nog geen trek. Een boterham gaat er ’s ochtends niet in. Zodra iedereen naar school en na werk is pak ik een glas water en drink hem leeg. Ik pak de weegschaal waar ik al maanden niet op durf te staan en schrik dat ik de 100 kilo heb aangetikt en besef dus goed dat ik wat aan mijn overgewicht moet doen!

img_8635

Dit moet dus veranderen. Ik wil in totaal 20 kilo afvallen en maximaal 25 kilo. De eerste stap is gezet. Ik ben dus meteen begonnen met veel water drinken, gezonder en minder te eten en de XL-S Medical vetbinder sticks die ik gekregen heb. Dit ga ik 20 dagen doen en vandaag lezen jullie een update over de eerste 10 dagen.

Wat is mijn plan om af te vallen?

  • Alleen water en thee drinken
  • Normaal ontbijt, lunch en avondeten
  • Niet twee keer eten opscheppen
  • Geen nagerecht meer
  • Beperkt snoepen (1 dag in het weekend een stukje chocola of een schaaltje chips/popcorn)
  • Als ik trek heb en het nog geen tijd voor een maaltijd is kiezen voor een stuk fruit
  • Gezondere varianten kiezen van voedsel voor de maaltijden
  • XL-S Medical 20 dagen testen
  • Meer beweging, elke dag een uur wandelen

Is het gelukt? Wat zijn de resultaten na 10 dagen?

Ik deelde na 6 dagen trots mee dat de eerste kilo eraf was. Ik heb elke dag een uur stevig gewandeld en door een nieuwe app op mijn telefoon (Strava) kan ik precies zien hoeveel kilometers ik loop en hoeveel calorieën ik daarmee verbrand. Ook is gezonder en minder gaan eten goed gelukt en heb ik slechts 1 dag een klein beetje gesnoept. Ik heb alleen water en thee gedronken. Toch ben ik later op mysterieuze wijze weer aangekomen en staat de teller nu op 100,2. Dat betekent dat het resultaat na 10 dagen – 700 gram is. Ik had verwacht sneller af te vallen maar toch blij dat ik er al 700 gram af heb. Op naar de volgende 10 dagen! Dan zal ik ook iets meer vertellen over XL-S en weeg ik hopelijk onder de 100 kilo. Afvallen is niet makkelijk…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

5 thoughts on “Afvallen met een gezondere leefstijl en XL-S Medical Vetbinder: resultaten na 10 dagen

  1. Als je afvalt dan gaat dit vaak met up en downs. Je komt soms ook weer een beetje aan. Dat komt in het begin ook door de spier opbouw van het meer bewegen. Spieren zijn zwaarder dan vet. Ook kan het aan vocht vasthouden vlak voor de menotatie liggen. Als je van jezelf weet dat je goed bezig bent. Gezond eten en meer bewegen. Dan gaan die kilo”s echt wel een keer weg. Ik zou wel op vaste tijden een gezond tussendoortje pakken. Je spijsvertering mag niet stil komen te liggen. Ga zo door. Je kunt het.

Geef een reactie