XLS Medical Vetbinder Review Ervaring

Afvallen met een gezondere leefstijl en XL-S Medical Vetbinder: resultaten na 20 dagen

Ik ben nu al 3 weken bezig om af te vallen door mijn leefstijl aan te passen en heb daarbij 20 dagen als hulp de XL-S vetbinders gebruikt. Bij de eerste update na 10 dagen viel mij het resultaat een beetje tegen, ik had verwacht dat er wel meer gewicht af zou zijn. Gisteren stond ik weer op de weegschaal en ik ben blij verrast!

Het resultaat mag er zeker wezen. Ik ben al 3 weken bezig om mijn leefstijl helemaal om te gooien. Ik bewoog voordat ik begon weinig, snoepte veel en dronk met regelmaat frisdrank. En dan is het niet logisch dat de kilo’s eraan vlogen. In dit geval is het eigen schuld, dikke bult! Door de stress die de verhuizing meebracht is het weer mis gegaan. Ik ben een emotie eter en eigenlijk zou ik dus ook eens moeten kijken hoe ik beter met emoties om zou kunnen gaan. Je volproppen troost even maar dit is absoluut niet de beste oplossing. Maar goed, ik kan zeggen dat ik het nu redelijk onder controle heb en ik zit al een stuk lekkerder in mijn vel. Door alle steun van alle kanten ben ik zeer gemotiveerd om mijn doel te halen. Ik zou graag 20 kilo willen afvallen en maximaal 25 kilo. Dan kom ik op een gewicht van 75 kilo wat ik 10 jaar geleden voor alle zwangerschappen woog. Een prima en netjes gewicht voor mijn lengte.

Het begin is gemaakt en de eerste kilo’s zijn er al af. Elke dinsdagmorgen als ik uit bed kom dan sta ik op de weegschaal en noteer ik mijn gewicht op. Zo heb ik een overzichtje hoe het elke week gaat.

21272638_1652677711469261_6595966553079277427_n

Ik ben in 3 weken tijd dus 2,7 kg afgevallen. Als het zo blijft gaan dan haal ik vast mijn doel om 10 kilo lichter te zijn voor kerst. De andere 10 kilo die er dan nog af moeten hoop ik er begin 2018 af te krijgen. En dat gaat mij zeker lukken!

Over XL-S Medical Vetbinders en mijn ervaring ermee

De verpakking belooft iets moois, ‘XL-S Medical helpt u om tot 3 x meer gewicht te verliezen dan alleen met beter eten en meer bewegen. Het bindt tot 28 % van de vetinname en het vermindert de eetlust en het verlangen naar voeding’. Dit zou gebaseerd zijn op een 12 weken studie. Of dat zo is kan ik niet beamen. Het is de bedoel dat je 3 maal daags na je maaltijd zo’n zakje inneemt zonder water. De eerste keer was best wennen, dat smeltende poeder in je mond. Het heeft een bosvruchten smaakje en ik vond het niet vies.

Samenstelling: Litramine, een gepatenteerd vezelcomplex van organische oorsprong (Opuntia ficus indica), xylitol, natuurlijk vruchtensappoeder, citroenzuur colloïdaal siliciumdioxide, natuuridentiek aroma, magnesiumstearaat.

Het feit dat ik nu gezonder bezig ben helpt natuurlijk al om af te vallen. Dit patroon blijf ik ook zeker volgen. De eetlust werd bij mij na inname van de XL-S vetbinder voor een paar uur minder. Op bepaalde momentjes had ik toch opeens lekkere trek en een gevoel dat ik eten moest. Waar ik voorheen dan snoepjes of koekjes pakte, pak ik nu een stuk fruit of een cracker. Als ik weg van huis was had ik deze sticks mee in de handtas + een flesje water en een Weight Watcher koekreep voor nood.

Ik ben blij verrast dat er in 3 weken al 2,7 kilo af zijn. De XL-S Medical vetbinders zijn aardig aan de prijs maar ik ben zeer tevreden met het resultaat. Een proefpakket voor 10 dagen kun je bestellen vanaf € 32,95.  Ik ga het na vandaag eens proberen zonder XL-S en benieuwd hoe het zonder extra hulpmiddelen vergaat.

*Dit blog bevat een opgestuurd product. Ondanks dat blijf ik altijd eerlijk over mijn mening. Zie voor meer info de disclaimer.

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “Afvallen met een gezondere leefstijl en XL-S Medical Vetbinder: resultaten na 20 dagen

  1. Ik ben niet echt overtuigd van xls. Heb het zelf ook een poosje geprobeerd, maar 3 x meer afvallen….nou bij mij echt niet. En dat zou dan betekenen dat jij maar 1 kilo in drie weken zou afvallen zonder xls? Ik kreeg er op een gegeven moment ook buikpijn van, echt een opgeblazen gevoel. Ben er mee gestopt…sta voor de laatste 2/3 kilo maar het lijkt me nu ook niet meer te lukken…

Geef een reactie