Prijsfavorieten probeerdoos probeerbox goodiebag Albert Heijn - Review + Unboxing

Unboxing: Prijsfavorieten Probeerbox van Albert Heijn (eerste editie)

Op 19 februari 2020 lanceerde Albert Heijn de Prijsfavorieten Probeerbox; een goedgevulde goodiebag (kartonnen doosje) met 10 eigenmerk producten voor slechts 5 euro. Dat is een koopje want de inhoud heeft een waarde van ongeveer 10 euro. Wij kochten uit nieuwsgierigheid een doos AH prijsfavorieten en maakten er een leuk unboxingfilmpje bij.

Prijsfavorieten Probeerbox

De Prijsfavorieten Probeerbox is een leuke manier om kennis te maken met huismerk artikelen van Albert Heijn. Het is een tijdelijke stuntactie maar helaas doet niet elk Nederlands AH filiaal hier aan mee. Bovendien is het een op=op actie, dus moet je geluk hebben als er nog dozen in de winkel aanwezig zijn. Het lijkt een beetje een goodiebag maar dan anders. Wat je krijgt staat namelijk al op de doos maar het uitpakken voelt wel als een cadeautje. Mijn dochter wilde daar graag bij helpen. Zie onderstaand unboxing filmpje van de Prijsfavorietenbox.

Welke AH prijsfavorieten zitten in de doos?

  1. AH Stroopwafels t.w.v 1,66
  2. AH Tum Tum uitdeelzakjes t.w.v 1,33
  3. AH Peppermint suikervrije kauwgom t.w.v 0,79
  4. AH Hygiënische (wegwerp) schoonmaakdoekjes t.w.v 0,99
  5. AH Spaghetti met ei t.w.v 0,99
  6. AH Reep melk chocolade t.w.v 0,49
  7. AH Extra aardbeien jam t.w.v 0,88
  8. AH Tortilla wraps t.w.v 0,92
  9. AH Tomaten ketchup t.w.v 0,78
  10. AH Gelderse rookworst t.w.v 1,08

Totaalwaarde zonder korting: 9,91

AH Prijsfavorieten - Stunt aanbieding 10 artikelen in een goodiedoos voor 5 euro
Voor de originele prijzen van de AH Prijsfavorieten hoefde ik niet ver te zoeken want deze stonden boven het schap.

Review; wat vinden wij van de Albert Heijn Prijsfavorieten doos?

Leuk om eens te proberen. Hoewel ik zelf alleen de spaghetti, schoonmaakdoekjes, wraps en kauwgum zal gebruiken komt de rest wel op bij de kinderen en mijn man. Ik eet namelijk geen varkensvlees en probeer snoep en suikers zoveel mogelijk te minderen. Je kunt de producten die je om wat voor reden niet gebruikt altijd aan een ander geven of aan de voedselbank doneren. 😉

Gemiddeld kom je met deze doos op gemiddeld 0,50 per product uit. Dat is echt geen geld voor deze producten. De kinderen vonden de Tum Tum snoepjes en stroopwafels lekker en mijn dochter vond het geweldig om de doos uit te pakken. Hier maakte ik natuurlijk een spelletje van door haar de producten te laten tellen en te vragen of ze de producten kende.

Wat overigens ook prettig is, is dat de producten nog best een tijdje (maanden en sommige zelfs 1 of 2 jaar) houdbaar zijn.

Ik ben heel benieuwd of er een vervolg op de Prijsfavorieten Probeerbox van Albert Heijn komt.

Hebben jullie deze doos ook gekocht?

Geef een reactie