Another Blogging Tag

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een Tag heb ingevuld. Op de blog van Bella Mandy kwam ik deze Tag tegen die over bloggen gaat. Een van de leukste dingen om te doen. Benieuwd hoeveel bezoekers Volgmama maandelijks heeft, of als ik mijn blog zou verwijderen voor € 50.000? Je leest het in deze Tag.

Wat zou je aan je eigen blog willen verbeteren en wat wil je zeker zo houden?
Momenteel ben ik erg blij met mijn lay-out. Dit wil ik voorlopig graag zo houden en ga je ook terug zien in mijn tweede blog www.kidsproofopreis.nl

Wat ik nog wil verbeteren? Ik zou graag elke avond even op alle reacties willen reageren maar dat lukt mij soms niet. In de toekomst wil ik een nieuwsbrief opzetten zodat je ook op via de mail op de hoogte kunt blijven over Volgmama.

Doe je alles voor je blog alleen?
Ik doe bijna alles alleen. Soms heb ik even hulp nodig van mijn man als ik zelf op een foto moet of als ik iets niet voor elkaar krijg met internet. Verder heb ik nog twee gastbloggers; Sandy en José die af en toe een blogje schrijven.

Welk cijfer zou je je eigen blog geven?
Op de schaal van 1 tot en met 10, een 8. Ik ben erg blij hoe mijn blog er nu uitziet maar natuurlijk zijn er altijd wel verbeterpunten.

Wat vind je een nadeel van bloggen, als je iets zou moeten kiezen? Of: heb je wel iets minder leuks meegemaakt door je blog?
Nadeel? Dat er veel tijd in gaat zitten. Meer dan sommige mensen denken. Het is niet alleen maar schrijven en foto’s maken, er komt veel meer bij kijken. Ook krijg ik regelmatig leuke uitnodigingen en soms baal ik wel eens dat ik er om een andere reden niet bij kan zijn.

Hoe vaak wordt je blog maandelijks bekeken?
Tussen de 5000 en 10.000 keer. In de zomervakantie was het 5000+, de maanden daarvoor 7000 en een keer 9000. Ik merk dat het aantal bezoekers nu weer oploopt.

Waardoor blijf jij hangen op een blog en wanneer klik je weg?
Ik blijf hangen op mama en reisblogs met interessante artikelen. Ik klik weg als er irritante pop ups en banners op blog staan.

Heb je mensen leren kennen door het bloggen? Zo ja, wie bijvoorbeeld?
Ja zeker! Ik heb al veel (mama)bloggers gezien en gesproken. Zo deden we eens een keer een bloggertour over de Negenmaandenbeurs en dat was echt voor herhaling vatbaar.

Wat vind jij van persoonlijk bloggen? Waar let je op bij de informatie die je deelt op je blog?
Dat doe ik zelf ook en lees ook graag persoonlijke verhalen van anderen. Er zijn natuurlijk grenzen met foto’s en teksten. Zo zal ik mijn kinderen nooit in hun blootje of met een ontbloot bovenlijf op mijn blog plaatsen. Ook zijn er wat dingen die we liever privé houden 😉

Denk je nog lang door te gaan met bloggen en hoe zou je blog zich dan ontwikkelen, volgens jou? Wanneer zou je stoppen?
Ik ben nog lang niet van plan om te stoppen. Sterker nog, zeer binnenkort komt mijn tweede blog online. Volg jij Kidsproofopreis al op Facebook of Instagram?

Zou je je blog verwijderen in ruil voor 50.000 euro?
50.000 euro is veel geld, maar om de blog te verwijderen en alles opnieuw op te zetten zie ik niet zitten. Dus no deal!

Welke dingen gebruik jij om te bloggen?
Ik gebruik mijn laptop, een Acer, een spiegelreflexcamera, een powerbank, en momenteel de Purpuz planner.

Dit was de Another Blogging Tag. Vond je hem leuk om te lezen?

2 Comments

  • Reply Krystle/Batboy.nl augustus 23, 2017 at 6:03 am

    Voor €50000? Ow ja dan dan begin ik graag opnieuw en ga ik lekker shoppen ?

  • Reply Marguerita augustus 23, 2017 at 9:21 am

    Leuke tag! En idd, wat je in zoekmachines hebt opgebouwd is veel meer waard van 50k dus zou voor mij ook no deal zijn!

  • Leave a Reply