Inspiratie | Carnaval kostuums voor baby’s

De carnavalstijd breekt aan. Hossen en sjossen op de hoempapamuziek is leuk en erg gezellig. Ga jij naar de carnavalsoptocht kijken of heb je een feestje? Mocht je je baby meenemen en heb je nog geen kostuum voor je baby? Ik zocht vijf leuke carnaval kostuums op voor jouw kleintje. Kijk je mee?

D9231%20PELELE%20ABEJITA%2010%20MESES-BEE%2010%20MONTHS

Deze bijenkoningin vind ik een plaatje om te zien! Zo cute! Dit pakje van Nines d’Onil kost 39,95 maar dan heb je zeker iets moois. Dit pakje is alleen in de maat 10 maanden verkrijgbaar. Ik denk dat deze mijn dochter erg leuk zou staan. Ik denk er nog even over na.

o_Superman-Baby-Short-Sleeves-Summer-Romper-N10393_48_10_842

Voor de stoere jongens heb ik een leuk Superbaby kostuum gezien. Je eigen baby als superhero! Dit kostuum is in twee maten te koop, 80 en 90 cm. Dit leuke pakje kost 15,-

D9214%20SAQUITO%20PRINCESA%206%20MESES%20-%20PRINCESS

Dit is absoluut mijn favoriet! Een prinsesje, zo mooi. Een prinsessen jurk met veel details en een glinsterend kroontje. En dat voor maar 23,95! Jammer dat deze er alleen voor baby meisjes van 6 maanden is.

kikker

Dit babykostuum ziet er vrolijk en lekker warm uit. Dit pak is ook van het Spaanse merk Nines d’Onil en van mooie kwaliteit. Dit kikkerpakje kost 52,50 en is geschikt voor baby’s vanaf 10 maanden.

213011Zeg Roodkapje waar ga je heen zo alleen, zo alleen. Ik ga naar grootmoeder koekjes brengen in het bos.. Een beetje frisjes zo maar met een witte maillot eronder kan het best. Dit is toch een snoepje? Het Roodkapje babykostuum is in maat 74, 86 en 92 te koop voor een prijs van 16,50.

Alle pakjes hierboven zijn te koop bij www.partypakjes.nl. Vorige maand kon je op Volgmama al een review over leuke kerstjumpsuits lezen. 

 

Zou jij een baby meenemen naar een carnavalsviering? En welk outfit vind jij het leukst?

 

10 thoughts on “Inspiratie | Carnaval kostuums voor baby’s

  1. Wij zijn geen fan van carnaval, sinds onze buurman onze dochters gek heeft gemaakt gaan we met ze naar het kindercarnaval. Daarnaast zijn we drie jaar geleden een keertje naar het ‘grote’ carnaval geweest omdat de buurman en zijn vrouw prins en prinses waren en tja een persoonlijke uitnodiging konden we niet weigeren.

    Maar nee, dat doen we niet meer 😉

    Wat ik wel doe? Schminken het weekend van de carnaval, wat loopgroepen, dansmariekes en de bezoekers van kindercarnaval!

Geef een reactie