Vosjes, sterren en leatherlook?!

babytoet

Dat zijn de dingen die ik uit had gekozen bij Babytoet.nl! De musthaves voor baby en kind voor deze herfst en winter. Babytoet is een vrij nieuwe webwinkel. Doordat hun de producten zorgvuldig testen weten ze dat ze ook kwaliteitsproducten aanbieden. De verzending is altijd gratis, en het word ook nog eens leuk verpakt! Passen de artikelen niet? Dan kun je het terugsturen. Babytoet verkoopt betaalbare accessoires voor baby, kind en moeders.

Deze bruine vosjes zijn kousjes die verkrijgbaar zijn in twee maten; 3-9 maanden en 10 maanden tot 2 jaar. Mijn dochter is net 10 maanden dus zij draagt nu de grootste maat. Ze zijn nog ietsje aan de grote kant, tot over de knie. Ze zijn gemaakt van katoen (stretch) en lekker zacht. Ik vind ze helemaal hip! Moet wel toegeven dat ik een zwak heb voor uiltjes en vosjes. Te schattig gewoon! Grijze vosjes en andere dieren kousjes zoals uiltjes en beren zijn ook te koop in verschillende kleuren. Ze zijn unisex dus leuk voor jongens en meisjes. Ze staan het mooist over een legging of strak broekje.

babytoet1

Dit is één van de vele bandanas, een doek of sjaaltje in de vorm van een driehoek met een drukknoop sluiting. Een stoere grijze bib met zwarte sterren. Ook als slab te gebruiken. Ik gebruik hem zelf niet als slab zou het doodzonde vinden als deze vies word. Hier gebruiken we hem dus als accessoire. Een nuttige, want deze vangt mooi het speeksel op wat uit haar mond loopt als ze weer tandjes krijgt. De stof ik lekker dik dus lekt niet snel door.. Kan voor jongens en meisjes en draagbaar vanaf ongeveer 9 maanden tot 5 jaar! Aan de achterkant zit een andere print deze zie je op de vierde foto in de collage hierboven. Er zijn in de webwinkel verschillende modellen en printjes verkrijgbaar!

babytoet2

Als laatste viel mijn keuze op dit haarbandje in leatherlook! Het is verstelbaar voor baby’s en kleine kinderen. Voor echte stoere meiden! Staat ook leuk in combinatie met zwarte lakschoentjes zoals hier op de foto. Ik heb zoveel foto’s gemaakt met mijn dochter dat ik het moeilijk vond om foto’s uit te zoeken voor deze blog, daarom heb ik er collages van gemaakt!

De prijzen kun je vinden op de website: www.babytoet.nl. Veel shopplezier!

Welk artikel vinden jullie het leukst?

10 thoughts on “Vosjes, sterren en leatherlook?!

Geef een reactie