Bloggers meet-up bij de opening van Zuiver en Dutchbone in Seiger Wonen te Oldenzaal

Een tijdje geleden zag ik dat er een bloggers meet-up bij Seiger Wonen werd georganiseerd. Eindelijk eens een meet-up in de buurt. Dit keer ging het om de opening van Zuiver en Dutchbone bij Seiger Wonen in de store. Wat ik op een interieur event deed zal ik jullie zo vertellen. Samen met Krystle ging ik erheen, het was erg gezellig en we hebben mooie producten gezien.

Maar ik ben he-le-maal geen interieurblogger. Wat zoek ik dan op een interieur event? Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik net verhuisd en wonen we net twee maanden in ons nieuwe huis. Eindelijk alle dozen leeg maar hey, er ontbreekt nog wat. Juist, de finishing touch! Omdat ik Zuiver al ken via magazines en andere blogs wist ik dat ze te gekke meubels en accessoires hebben. Dat wilde ik natuurlijk met eigen ogen zien. Bovendien is het altijd gezellig met Krystle en is het altijd leuk om andere bloggers te leren kennen. Dit keer uit onze regio en naar Oldenzaal was het nog geen twintig minuten rijden.

Seiger Wonen
Ingang Seiger Wonen

Om 17.00 was de opening voor klanten en belangstellenden. Bloggers werden om 16.00 uur uitgenodigd. Toen we binnenkwamen zagen we al een paar bloggers fotograferen dus wij sloten daar bij aan om foto’s te maken. De instore van Zuiver en Dutchbone bevindt zich direct bij de ingang. Daar loop je niet snel voorbij 😉

img_6938

img_6937

Over Zuiver

Zuiver is een Nederlands interieur merk en verkoopt hippe, moderne meubelstukken en andere eyecatchers voor aantrekkelijke prijzen. De 4 steekwoorden van Zuiver zijn dan ook ‘jong’, ’trend’, ‘origineel’ en ‘fris’. Alle producten zijn gedesigned door een  designteam van Zuiver.

Het mooiste van Zuiver is dat als je iets wilt kopen het bijna altijd op voorraad is. Zelf hebben wij elders een bank besteld en moeten daar een paar weken op wachten. Dat zal bij Zuiver dus nooit gebeuren. Super handig dus als je net een huis hebt gekocht en het meteen wilt inrichten.

img_6911

Ik vond het leuk om te horen dat het team is ontstaan door drie mannen met totaal andere beroepen die op een dag bij de bakker het idee hadden om woonaccessoires te gaan verkopen die zij mooi vonden. Eerst bij een loods, dat groeide en groeide maar uit. Een risico hebben ze wel genomen want ze starten in de periode dat net de economische crisis begon. Moet je kijken waar ze nu staan! Alle producten zijn door een designteam ontworpen en worden nu verkocht in veel meubelzaken maar ook online.

Over Dutchbone

img_6924

De mannen van Zuiver vonden een beetje vintage ook wel leuk. Maar dat past eigenlijk weer niet zo goed bij Zuiver. Daarom zijn ze naast Zuiver met een nieuw merk begonnen.

bloggers borrel
Gezellige bloggers borrel

K’Willem in huis

img_6950

img_6949

Een leuke verrassing op het programma was dat Esther Bakker kwam vertellen over haar merk K’Willem in huis. Willem is haar vader van 77 jaar en als je hem zoekt staat hij vaak in de schuur te lassen. Hij is begonnen met vuurkorven voor vrienden en familie te lassen. Naast vuurkorven maakte hij erna ook andere leuke dingen met staal en probeerde hij wat ideeën van zijn dochter uit. Het zag er zo leuk uit allemaal en toen kwam het idee om een eigen bedrijfje te beginnen. Alle producten worden met de hand gemaakt en inmiddels is er zoveel vraag dat Willem het allemaal niet meer alleen kan en werk uit handen moet laten nemen. De producten van K’Willem zijn onder andere te koop bij Seiger Wonen.

roos1

Mijn favoriet uit de Zuiver collectie zijn de Albert Cuijp stoelen die je ziet op de uitgelichte foto. Binnenkort nog maar eens samen met mijn man kijken om ons huis compleet te maken met leuke spullen.

We gingen naar huis met met een papaver die we van Esther kregen en een leuke goodiebag van Zuiver. Ik wil ook A Creative Mess bedanken voor het organiseren/regelen van deze bloggers meet-up en Krystle van Batboy, dat ik met haar mee mocht rijden.

Het bezoekadres van Seiger Wonen is:

Enschedestraat 86

7575 AC Oldenzaal

Wat vinden jullie van Zuiver, Dutchbone en K’Willem? Zou jij daar iets van willen hebben in huis?

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

12 thoughts on “Bloggers meet-up bij de opening van Zuiver en Dutchbone in Seiger Wonen te Oldenzaal

  1. Wat leuk om je hier ontmoet te hebben! Ik vond het een hele inspirerende blogger meet-up bij Seiger wonen waar we 3 prachtige merken zagen! De shop-in-shop was zo mooi ingericht, je kunt er zo gaan wonen 😉 Ik heb zelf 2 fauteuils van Zuiver thuis, maar Dutchbone past qua sfeer meer bij mijn stijl.

  2. Het verhaal achter K’Willem vind ik zo iets schattigs hebben! Zo zie je dat een goed verhaal achter een product heel veel voor een product kan doen.
    Super leuk om bij een blogger meet up te zijn. Zelf ben ik daar altijd wat verlegen in, maar het is zo leuk!

Geef een reactie