Bloghop met veel winacties! (gesloten)

Het is altijd weer leuk om nieuwe blogs te leren kennen, of niet? Daarom hebben we speciaal op vandaag een bloghop georganiseerd waar ongeveer 65 bloggers aan mee doen. Daar leer je vast en zeker nieuwe blogs kennen en bovendien kun je op elke blog een prijs winnen. Wij geven een heel leuk gezelschapsspel weg! Kijk snel op de blog hoe je mee kunt doen.

Wat is een Bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs, in dit geval zijn de meeste blogs mamablogs. Als het goed is ben je via Rory van 40envoorheteerstmoeder.nl naar mijn blog gehopt. Of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt. Rory ben ik al eens vaker tegengekomen op events, echt een hele leuke meid! Ik vond deze blog over wat er allemaal op haar nachtkastje ligt erg leuk om te lezen. Dat is een keer wat anders dan ‘wat zit er in mijn tas?’. Bij mij is het heel afwisselend wat er allemaal op ligt.

Over mij en Volgmama

Mocht je mijn blog nog niet kennen dan zal ik me hierbij even kort voorstellen. Ik ben Nathalie, moeder dan 3 lieve kids. Volgmama is blog die ik in drie categorieën verdeel: mama, travel en lifestyle. Momenteel ben ik aan het afvallen waar ik regelmatig over zal schrijven. Deze week plaatste ik een update waarbij ik in de eerste 3 weken 2,7 kilo ben afgevallen. Ik wil graag minimaal 20 kilo afvallen en maximaal 25. Mijn eerste doel is om 10 kilo kwijt te hebben voor kerst. Verder schrijf ik over de dingen die ik met onze kinderen meemaak, gaan we graag op reis, testen we leuke producten uit en maken we veel uitstapjes. Naast Volgmama ben ik nu ook met Kidsproofopreis.nl begonnen en ben ik gastblogger voor Marstyle.nl en Reistipsmetkids.nl

Wat kun je winnen op Volgmama?

rolit

Win win win! Op Volgmama geef ik het spel Rolit weg t.w.v 25 euro! Rolit is een gezelschapsspel voor kinderen vanaf 7 jaar. Meedoen is heel eenvoudig, laat hieronder of op Fb een berichtje achter waarin je duidelijk maakt dat je dit spel wilt winnen.

Hop naar de volgende blog

Ik verwijs je nu door naar de blog van Laura Wereld van Mama en zij verwijst jou weer door naar een volgende (mama)blog. Als je weer eindigt bij de blog waar je bent begonnen, heb je de hele Bloghop volbracht! Ik hoop dat je geniet van deze Blogershop en wens je veel plezier bij de volgende blogs.

Monique Gorts – Bolts gefeliciteerd!

Bewaren

47 thoughts on “Bloghop met veel winacties! (gesloten)

 1. Jaaaaaaahhh!!! Ik doe heel graag mee (denk dat ik het zo wel duidelijk heb gemaakt hihi)
  We spelen hier altijd graag spelletjes, en de kasten staan echt bomvol, maar Rolitt hebben we nog niet haha.

 2. Wat knap dat je al wat bent afgevallen. Hou vol! Ik ben nu ongeveer drie weken bezig met afvallen, maar het gaat nog niet zo hard als ik zou willen 😉 Leuk dat je meedoet met de bloghop. Ik zou het spel graag willen winnen voor mijn klas, mijn zoontje is er nog te jong voor.

 3. He wat leuk! Wij zagen deze laatst in de winkel en toen hadden de kinderen deze al in hun handen ‘mam die wil ik!’ Ik moest ze helaas teleurstellen, dus ik doe graag mee om een kansje te wagen! Ennuh succes verder met afvallen, ben benieuwd wat je daarover schrijft, dus ik ga eens lezen!

 4. Leuk dat er weer een hop is :).
  Het is best een hele klus om alle blogs te bekijken, maar wel leuk om weer nieuwe blogs te ontdekken.
  Ik maak graag kans op het Rolit spel!
  Nu ik merk dat het vroeger donker wordt, krijg ik echt weer zin in binnen zijn en gezelligheid en een mooi nieuw bordspel is daar altijd lekker bij :D.

 5. Spelletjes spelen vinden we enorm leuk! We hebben op vakantie een keer Rollit mee mogen spelen met onze kampeer-buurtjes. Vooral mijn dochter vond het een super leuk spel!! Ik zou het leuk vinden om haar met een eigen spel te mogen verrassen. Ook een erg leuk idee voor haar komende verjaardag of de feestdagen!

 6. Oh leuk. dit ken ik nog wel van vroeger, maar we hebben het spel zelf niet. We zijn wel echte spelletjes fanaten, al helemaal nu het weer vroeg donker wordt, dus ik waag graag een kansje. liefs melissa

 7. 1e keer dat ik meedoe aan zo bloghop en natuurlijk leuk dat je overal wat kan winnen maar vindt het vooral leuk om nu zoveel te leren kennen en ze op te slaan zodat ik kan blijven lezen

  tja deze spel staat wel op het verlanglijstje bij de sint dus ik ga toch even mee doen

 8. Ahhhh dit lijkt me zo’n ontzettend leuk spel! Ons manneke wordt bijna 7 en ik weet 100% zeker dat hij dit ook al kan spelen. Hij is al een groot Yahtzee en Rummikub fan. Niks is er leuker dan met z’n allen rond de keukentafel en spelletjes spelen maar! Waag heel graag een kansje!

 9. Leuke winactie op deze blog met deze bloghop.
  Mijn kleindochter van 7 jaar is net als mij gek op spelletjes doen.
  Voor haar doe ik mee om dit leuke spel “Rolit” te kunnen bemachtigen.
  Zo, nu hop ik weer verder, want ik heb nog een paar te gaan.
  Dag!

Geef een reactie