Challenge: A skirt a day 20 t/m 31 maart

Vandaag begon de challenge, a skirt a day! bedacht door Lievejosee. Het is de bedoeling om tussen 20 en 31 maart elke dag een rokje of een jurkje te dragen. Nou sorry lieve Josee, ik kan je wel vertellen, ik doe niet mee! Er hangen maar 2 rokken in mijn kast en de rest is al in dozen gepakt en om nu 12 dagen een foto maken met 2 rokken is wel een beetje saai, daarom doet mijn dochtertje als jongste deelneemster mee aan de challenge…

a-skirt-a-day-challenge_3-1024x327

Aangezien wij binnenkort de sleutels krijgen van ons nieuwe huis, is mijn kleding al in dozen gepakt en heb ik nu alleen nog het broodnodige hangen, een paar setjes dus met vooral broeken. Ik ga het jullie niet aandoen om elke dag een selfie van mij te plaatsen op mijn Facebook of Instagram, en ook niet van mijn dochter.

Er stond geen leeftijdsgrens aangegeven voor deze challenge en omdat mijn dochter haar kast vol heeft met rokjes en jurken maar ook broeken lijkt het mij wel tof om deze uitdaging aan de slag te gaan. Tot zover ik weet is zij de jongste deelneemster van deze challenge. Stoer hè?!

Wat kunnen jullie dan verwachten van onze deelname?

  • Ik probeer zelf zoveel mogelijk mijn enige twee rokjes te dragen.
  • Mijn dochter draagt elke dag van de challenge een ander rokje of jurkje.
  • Ik heb hiervoor 6 rokjes uitgezocht uit haar kledingkast.
  • En 6 jurkjes.

Aan het einde van de challenge post ik een blog met de kleertjes die mijn dochter heeft deze dagen heeft gedragen en misschien laat ik mijn twee rokken ook nog even zien. Zo bijzonder zijn ze niet maar toch.. 😉

rok1
Kiekeboe.. dag 1, een jurkje!
rokjes
6 rokjes waarbij ik nog een combinatie moet zoeken..

Wil jij ook meedoen aan deze challenge?

Dan kun je ook een handgemaakte rok van Lieve Josee winnen. Plaats je foto’s op Instagram of Facebook met de hashtag #askirtaday en je doet al mee!

Doe jij ook mee? Tell me, hoeveel rokjes heb jij?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

7 thoughts on “Challenge: A skirt a day 20 t/m 31 maart

Geef een reactie