Goede voornemens en Volgmama doet mee aan een Challenge

challengefit

Mijn voornemens voor 2016 zijn véél bloggen, fit worden en genieten! Ik doe sinds vandaag mee aan een nieuwe challenge “Van shit naar fit” bedacht en opgezet door Cassandra en Tamara. Weg met die ongezonde levensstijl en de kilo’s.

Ik hoop dan ook 5 kilo te zijn afgevallen na deze 60 dagen. Meer is leuk minder is ook geen ramp, maar wat fitter worden is voor mij een must. Aangezien ik nog steeds borstvoeding geef (ondertussen is dat al een jaar) kan ik geen dieet volgen. Wel kan ik natuurlijk minder snoepen en gezonder eten. Veel water en thee drinken en weinig frisdranken. Dat snoepen word nog lastig, ik ben namelijk verzot op chocola.

fbshit

Met deze Facebookgroep gaan we met ongeveer 300 andere mama’s ons best doen voor een gezonder leven. In die groep kunnen we elkaars verhalen lezen, en elkaar steunen. Ik ga er helemaal voor en heb als eerst afgesproken met mezelf om doordeweeks niet meer te snoepen en te snaaien en alleen maar water en thee te drinken. Moet niet al te streng zijn voor mezelf dan word het niets, dus in de weekend lekker genieten met een stukje chocola en een alcoholvrij wijntje.

Ik houdt jullie regelmatig op de hoogte via Volgmama, Twitter en Instagram! Wish me luck!

Heb jij wel eens geprobeerd om je levensstijl te veranderen of om af te vallen? Wat voor methode heb je daarvoor gebruikt?

 

10 Comments

 • Reply Birgit januari 4, 2016 at 12:39 pm

  Ik heb me ook aangemeld na het lezen van je blog!!
  Ik ben weer flink aangekomen en heb besloten dat dit er nu ook weer af gaat!

  • Reply VolgMama januari 4, 2016 at 12:43 pm

   Super, ik ook! Na 5 zwangerschappen is mijn lichaam wel wat veranderd haha. Hopelijk raak ik een paar kilo kwijt tijdens de challenge. Jij ook veel succes!

 • Reply Malou januari 4, 2016 at 2:37 pm

  Heel veel succes! 5 kilo is best veel, ik ben benieuwd of dat gaat lukken. Maar goed dat je zegt dat minder afvallen ook geen ramp is 🙂

  • Reply VolgMama januari 4, 2016 at 4:13 pm

   Daarom, we zien het wel.

 • Reply Cassandra januari 4, 2016 at 3:28 pm

  Goed bezig!!!!

 • Reply Marguerita januari 5, 2016 at 10:33 am

  Succes! Ik heb me ook aangemeld, maar deze week doe ik een detox dus ga ik niet heel actief sporten. Ging niet zo lekker gisteren in de sportschool

  • Reply VolgMama januari 5, 2016 at 11:24 am

   Dankjewel. Ik merkte het ook wel in mijn beenspieren haha. Maar misschien moet ik er ook even doorheen. Ik ga je Detox verslag eens even na lezen. Hoop dat het je lukt!

 • Reply Dhini januari 6, 2016 at 8:26 pm

  wat goed bezig. Succes!

 • Leave a Reply