Christmas,spirit,giveaway,blog

Christmas Spirit Giveaway

Gisteren sprak ik een aantal lieve collega mamabloggers en kreeg ik het een en ander mee over de Christmas Spirit Giveaway. Ik vind dit een hartverwarmend idee en wil daar natuurlijk heel graag aan meehelpen. Speciaal voor deze gelegenheid pak ik een doos in vol leuke cadeautjes om een ander gezin die het hard kan gebruiken, te verrassen tijdens de feestdagen.

Toen ik zwanger was van mijn eerste kindje was ik 20 jaar, woonde op een studentenkamer, had een parttime job in een fastfoodketen, waar ik net mijn kamerhuur en zorgverzekering mee kon betalen. Daar bleef dus weinig over om van te sparen. Ik weet dus hoe ongelofelijk moeilijk het is, om alle dubbeltjes om te draaien. Van de tienermoeder groep, kreeg ik toen een kerstpakket en wat was ik daar blij mee. Op dat moment was ik blij met alles wat ik kreeg. In de loop van de jaren is alles goed gekomen en mogen we echt niet klagen. Maar omdat ik dit mee heb gemaakt en ook andere ouders ken die het niet altijd makkelijk hebben, wil ik graag iets moois doen.

Christmas Spirit gedachte

Daarom hebben Charlotte, Fleur, Linda, Linda, Merel, Miriam, Nicole, Marguerita  (en ik sluit me hierbij aan) de Christmas Spirit Giveaway in het leven geroepen omdat we vinden dat iedereen moet kunnen genieten van kerst.

Als blogger krijgen we regelmatig leuke goodiebags na afloop van events, of iets leuks opgestuurd voor de blog. Dit krijgen we natuurlijk niet zomaar want hiervoor werken we hard en wordt er ook het één en ander van verwacht. Soms verzamelen zich een aantal spullen op die ik niet direct kan gebruiken. Deze belanden dan in een doos, of ik geef ze weg, en daarom lijkt mij het leuk om iemand anders hier blij mee te maken.

Suprise Giveaway

Wij maken ieders voor zich een verrassingspakket met een andere samenstelling. In het pakket wat ik samenstel zit iets lekkers voor de feestdagen, iets leuks om te spelen voor de kinderen, en iets voor de moeder. Ook zitten er een paar samples in. Eigenlijk van alles wat dus en deze vul ik nog verder aan. Ik hoop dat het winnende gezin er erg blij mee is.

Meedoen?

De spelregels voor deze winactie zijn iets anders dan een normale winactie. Je kunt het pakket namelijk niet voor jezelf winnen. Het is de bedoeling dat je een ander gezin opgeeft, die het om welke reden dan ook verdiend om in het zonnetje gezet te worden.

Om mee te doen moet je hieronder in een reactie (of in een privébericht) vermelden wie je het kerstpakket vol leuke verrassingen gunt en de reden waarom. En ik zou de gezinssamenstelling graag willen weten. Hoeveel kinderen, jongens, meisjes, leeftijden, zwanger?

In de week voor kerst ontvangt de winnaar een bericht waarin ik vraag naar de adresgegevens van het genomineerde gezin en zal de doos worden opgestuurd zodat hij voor de kerstdagen binnen is.

Ben jij zelf ook een blogger; het staat je vrij om ook deel te nemen. Dit doe je door hierover te schrijven op je eigen blog, een pakket samen te stellen en die in de week voor Kerstmis op te sturen.

 

21 thoughts on “Christmas Spirit Giveaway

 1. Voor een lieve vriendin ze is begin 40 en heeft een oogziekte. Ze ziet nog maar een beetje en loopt sinds pas met een blindegeleide stok. Ze is pas gestopt met werken en dit is erg moeilijk voor haar dat ze zoveel moet inleveren. Ze denkt evengoed altijd aan anderen en nu mag er eens aan haar gedacht worden en een hart onder de riem steken.

  Man (in de 40) zoon 6 jaar en dochter 4 jaar

 2. Ik doe graag mee voor mijn vriendin. Ze is een alleenstaande moeder met een zoon van 8 jaar. Ze staat altijd voor iedereen klaar en je kan haar laatste euro krijgen als je hem nodig heb, terwijl zij hem ook nodig heeft.

 3. Graag doe ik mee voor mijn zoon, die zijn twee dochters ( 5 en 8 jaar) maar één keer in de veertien dagen ziet, door een scheiding.
  De kinderen wonen heel ver weg bij hem vandaan bij de moeder en dat is een heel verdrietige zaak.
  Voor hem en ook voor ons.
  Hem en de kleintjes zou ik graag willen verrassen met een kerstcadeautje.
  Met de Kerst zijn ze niet bij hem, maar een week later wel.
  Zou het leuk vinden om ze dan blij te maken met dit cadeautje.
  Ik volg op Bloglovin en waag een kansje voor hen.

 4. Ik zou dit Kerstpakket dolgraag geven aan mijn nichtje Mignon, een alleenstaande moeder met een zoontje (Kasper) van bijna 4 jaar. Ik ben super trots op haar. Ze heeft een drukke baan als verloskundige in Amsterdam en zorgt ook alleen voor Kasper. Daarnaast is ze zeer attent en staat altijd klaar voor anderen.

 5. Helemaal super… Ik doe dolgraag mee voor mijn zus en haar gezinnetje… Geen speciale reden, maar gewoon omdat ze het supergoed doet & ik trotst op haar ben!
  Groetje Ilsiee

 6. Ja dan doe ik toch heel graag mee voor mijn lieve broer en schoonzus. Ze hebben een zoontje van 9 die een spierziekte heeft en als ik zie wat zij iedere dag weer moeten doorstaan heb ik daar sowieso al dikke respect voor! Geestelijk en lichamelijk doet het heel veel met ze (wat natuurlijk logisch is) maar ook voor mijn neefje wordt het allemaal steeds moeilijker. Zo heeft hij een maand geleden zijn heup gebroken omdat hij uit de rolstoel viel tijdens het stoeien met zijn grote zus…..
  En zo heeft hij al meerdere dingen gebroken in zijn korte leventje.
  Mijn broer en schoonzus doen er alles aan om het hem gemakkelijk te maken maar ook voor hun zelf is het natuurlijk iedere keer weer een klap. Nou kreeg ik een poosje geleden te horen dat mijn broer helemaal geen kerstpakket gaat krijgen van zijn baas. Iets wat hij helemaal niet kent omdat hij bij een heel groot bedrijf werkt en het altijd goed was. Dit stak mij zo enorm he,puur omdat ik ook weet dat hij het hele jaar zo enorm zijn best doet met alles en gewoon maar doorgaat (ook soms tegen zijn eigen beter weten in) en klaar staat voor alles en iedereen inclusief zijn eigen gezin en familie. Daarom gun ik mijn lieve broer dit prachtige pakket als een beste opsteker voor het nieuwe jaar!

 7. Ik wil het pakket graag winnen voor mijn lieve tante. Ze was er voor mij altijd toen ik klein was, en we hebben een hele hechte band. Maar op het moment gaat het financieel niet zo goed met haar gezin (zij, haar man, een zoon van negen en een dochter van zes). De waterleidingen doen het niet in hun huis op het moment en ze hebben geen geld om het voor de kerst te laten repareren. Daar bovenop moeten ze waarschijnlijk ook hun huis waar ze allemaal herinneringen hebben verkopen vanwege een te hoge hypotheek. Graag zou ik haar daarom verblijden met dit pakket, zodat ze tenminste iets positiefs heeft deze Kerst.

 8. Voor de moeder van mijn vriend die oma is van 4 kleinkinderen,2 jongens en 2 meisjes !
  Zij is heel geduldig en ruimhartig,daarom komen de kleintjes ook graag bij haar.
  ze heeft het alleen niet erg breed dus de kleintjes af en toe iets leuks geven zit er niet in,daarom wil haar proberen een handje hierbij te helpen

 9. Voor Marisca omdat ze pas moeder is geworden maar ook flink daarna in het ziekenhuis hebt gelegen nadat ze een ongeluk thuis had gehad. en haar man kon toen gelijk voor 3 jongens gelijk in zijn eentje zorgen terwijl hij ook elke dag zwaar werk hebt.

 10. Ik doe graag mee voor lieve vrienden van ons die het niet altijd even makkelijk hebben. Hij moet nogal vaak met spoed opgenomen worden en dat is natuurlijk niet leuk voor het gezin. Ik gun ze dan ook graag iets extra’s. De kinderen zijn een jongen van 4 en een meisje van 1.

 11. Ik doe mee voor mijn schoonzus. Ze is in februari uitgerekend van hun eerste meisje. Een zeer gewenste, mooie, bijzondere maar soms ook zeer emotionele en confronterende zwangerschap. Vorig jaar augustus is namelijk hun oudste zoontje op 7 jarige leeftijd aan (hersenstam)kanker overleden. Heel erg snel na de diagnose. Ik vind het erg knap hoe ze zich (samen met haar partner en 2 jaar jongere broertje) erdoorheen worstelen. Nu dus weer zwanger, echter alle babyspullen waren destijds al weggegeven en het is soms erg moeilijk voor ze om optimaal te genieten van het shoppen. Dus hoe leuk om ze dan te verrassen!

 12. Wat super dat jullie dit doen! Ik zou hier mijn vriendin die net verhuisd is en haar twee kinderen jongen (6) en meisje (3) hier wel mee willen verrassen omdat ze altijd voor mij klaar staat en het zelf niet altijd makkelijk heeft.

Geef een reactie