De aankomende verhuizing, hoe staat het er mee?

We hebben nieuws, we hebben nieuws! Wat kan lang wachten frustrerend zijn zeg. Vorig jaar een huis gekocht, 31 januari zouden we de sleutels krijgen.. Dat ging niet door maar nu hebben we een nieuwe datum en als het goed is mogen we hier wel 99 % van uit gaan.

shutterstock_310974485

Mijn handen beginnen dus te jeuken en we zijn al weer dozen aan het verzamelen en aan het inpakken. Het duurt nu niet zo lang meer want als we de verkopers en de huurders mogen geloven zijn ze er op 1 april uit. Flauw 1 april grapje zeker, hoor ik je denken? Nee want daar hebben ze voor getekend en ze moeten er 1 april uit zijn. Als we eenmaal de sleutels hebben willen we er flink aan de slag gaan zodat we er eind april in kunnen trekken. Hoop dat dit gaat lukken!

Mijn planning voordat we de sleutels krijgen

  • Inpakken, inpakken en dingen weggooien, of geven. (handig die weggeefhoeken op Facebook!)
  • Mijn kledingkast uitdunnen (was er al aan begonnen).
  • Proberen te regelen of mijn oudste op de huidige school kan blijven. Gemeenten doen hier een beetje moeilijk. (We wonen net over de grens in Duitsland, andere regels als in Nederland dus.)
  • Mijn verjaardag vieren. Lees hier mijn verlanglijstje.
  • Nog even een me-time momentje boeken in de schoonheidssalon (gezichtsbehandeling).
  • Blogs vooruit schrijven, (voor hoeverre dat lukt) zodat ik straks meer tijd heb voor schoonmaken, klussen en shoppen voor het huis.

Hebben jullie nog handige verhuistips? Of zie ik dingen over het hoofd die nog geregeld moeten worden?

*De foto is eigendom van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 thoughts on “De aankomende verhuizing, hoe staat het er mee?

Geef een reactie