De aankomende verhuizing, hoe staat het er mee?

We hebben nieuws, we hebben nieuws! Wat kan lang wachten frustrerend zijn zeg. Vorig jaar een huis gekocht, 31 januari zouden we de sleutels krijgen.. Dat ging niet door maar nu hebben we een nieuwe datum en als het goed is mogen we hier wel 99 % van uit gaan.

shutterstock_310974485

Mijn handen beginnen dus te jeuken en we zijn al weer dozen aan het verzamelen en aan het inpakken. Het duurt nu niet zo lang meer want als we de verkopers en de huurders mogen geloven zijn ze er op 1 april uit. Flauw 1 april grapje zeker, hoor ik je denken? Nee want daar hebben ze voor getekend en ze moeten er 1 april uit zijn. Als we eenmaal de sleutels hebben willen we er flink aan de slag gaan zodat we er eind april in kunnen trekken. Hoop dat dit gaat lukken!

Mijn planning voordat we de sleutels krijgen

  • Inpakken, inpakken en dingen weggooien, of geven. (handig die weggeefhoeken op Facebook!)
  • Mijn kledingkast uitdunnen (was er al aan begonnen).
  • Proberen te regelen of mijn oudste op de huidige school kan blijven. Gemeenten doen hier een beetje moeilijk. (We wonen net over de grens in Duitsland, andere regels als in Nederland dus.)
  • Mijn verjaardag vieren. Lees hier mijn verlanglijstje.
  • Nog even een me-time momentje boeken in de schoonheidssalon (gezichtsbehandeling).
  • Blogs vooruit schrijven, (voor hoeverre dat lukt) zodat ik straks meer tijd heb voor schoonmaken, klussen en shoppen voor het huis.

Hebben jullie nog handige verhuistips? Of zie ik dingen over het hoofd die nog geregeld moeten worden?

*De foto is eigendom van Shutterstock.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

10 thoughts on “De aankomende verhuizing, hoe staat het er mee?

  1. Fijn dat het er nu aan zit te komen! Maar je wordt wel druk. Bah ben blij dat ik niet hoef in te pakken, want ik weet nooit hoe en waar ik moet beginnen!
    Raar dat de gemeente moeilijk doet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *