De favoriete YouTube filmpjes van mijn kinderen

tablet

Sinds mijn kinderen YouTube ontdekt hebben worden er vaak korte filmpjes op de tablet gekeken. Alle drie vinden ze het leuk. Zo kijkt mijn jongste graag naar liedjes van K3 en het vinger liedje en kijken mijn zoons filmpjes van chinezen verkleed in gekke pakken die domme dingen doen..

De favorieten van mijn peuter

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=EQkuvD_-LPU[/embedyt]

Mommy finger, mommy finger, where are you? Here i am, here i am, how do you do? Ik ken het liedje zowat uit mijn hoofd en vind het verschrikkelijk. Het klinkt vertaald in het Nederlands ook helemaal nergens naar. Mama vinger, mama vinger, waar ben jij? Dat is toch raar? Er zijn verschillende variaties op dit liedje bedacht. Zo heb je ook kleuren en disney vingers.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=wgDnM4i3gbM[/embedyt]

Mijn dochter is gek op de muziek van K3 en kusjesdag vind zij het mooist. Ze probeert de dansjes uit de videoclips ook na te doen, dit is echt leuk om te zien.

De favorieten van mijn zoontjes

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=HNR4hKbSH7I[/embedyt]

Dit vinden ze alle drie heel leuk. Mijn man is hier mee begonnen. Het is de baby van Dinosaurs. Ken je het nog van vroeger? De baby weigert om papa te zeggen en zegt dan steeds not the mama, not the mama! Best grappig.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=HGTErNZ83yU[/embedyt]

Echt zo kansloos maar dit vinden de jongens leuk. Volwassenen en kinderen verkleed als superhelden en Disney figuren die domme dingen doen.

Alleen maar flauwekul?

Gelukkig niet. Mijn zoontjes kijken ook graag filmpjes van experimenten en over het heelal. Daar kunnen ze dus ook nog iets van opsteken 😉

Mogen jullie kinderen op YouTube filmpjes kijken? Zo ja, waar kijken hun het liefst naar?

 

5 thoughts on “De favoriete YouTube filmpjes van mijn kinderen

  1. Ja!! Die Daddy Finger is hier (vooral nu bij Sten) een hit! Wat daar zo leuk aan is? En Sten vind ‘domme’ filmpjes ook leuk kinderen en hun vader verkleed als baby, dat zijn echt vreselijke filmpjes!! Deon kijkt , als hij kijkt, liedjes en soms korte animatie films. De kindersurprise eieren waren hier trouwens ook een succes!

Geef een reactie