De wat als je moet kiezen TAG

keuzes

Dagelijks sta je in het leven voor keuzes. Moeilijke en makkelijke. Neem ik vandaag de fiets of de auto? Naar welke school gaat mijn kindje straks heen? Tipsvoorpapas bedacht de ‘Wat als je moet kiezen TAG’ en ik vulde hem in.

De dilemma’s

Op de fiets: wind tegen op de heenweg of terugweg?

Op de terugweg. Als ik ergens heen moet dan moet ik er op een bepaald tijdstip zijn en als ik dan wind tegen heb dan kan ik dus te laat komen als ik niet doorfiets.

Zomer of winter?

Zomer. Ik ben namelijk een echte koukleum.

Frikandel of kroket?

Ik eet geen varkensvlees. Er bestaan wel frikandellen uit kippenservatoren maar mijn voorkeur gaat toch naar een broodje rundvleeskroket met mayonaise.

Fiets of auto?

Auto. Al vind ik die grote gezinsauto niet echt makkelijk met parkeren soms, onze Mercedes rijdt heerlijk! Nu ik een Qibbel fietszitje voorop heb fiets ik ook wel graag met mijn dochter.

Apple of Android?

Ik heb een Samsung telefoon met Android. Ben er tevreden mee!

Ochtend of avond?

Ochtend. Zodra de kinderen naar school gaan heb ik tijd voor mijn dochter, de boodschappen en als ze slaapt een beetje aan Volgmama te werken. Mijn dochter slaapt ’s avonds pas heel laat en dit is best wel vervelend aangezien ze dan erg onrustig is en gewoon niet slapen wil.

Vroeg beginnen met werken of laat thuis?

Voor mij niet van toepassing. Mijn man werkt vroeg en is dan tussen 17.00 en 18.00 uur thuis. Zou toch jammer zijn als hij nog later zou beginnen en en later thuis zijn? Dan ziet hij de kinderen doordeweeks bijna niet, dat zouden de kids ook niet leuk vinden.

Speelgoed met of zonder geluid?

Hier kan ik geen keuze in maken. Wij zijn fan van houten speelgoed maar ook speelgoed van bijvoorbeeld Fisher-Price of V-Tech met geluid.

Vlees of vis?

Vlees. Vis eten we zelden. Ik vind de meeste vis ook niet lekker. Een vistick, kibbeling,visfriet of gebakken kabeljauw gaat er wil in maar daar houdt het dan ook mee op.

Baby of dreumes?

Baby’s blijf ik leuk vinden ook al is die tijd soms niet even makkelijk.

Zoon of dochter?

Maakt me niets uit! Ik had mezelf altijd als een meisjesmama gezien. Ik kreeg eerst een jongen en daarna nog een jongen.. toen ging het een paar keer mis. Het kon me niets schelen wat het werd als het maar goed bleef gaan. Daarna kwam er dus een meisje. En ik kan zeggen, beide is leuk!

Ik ben heel benieuwd naar wat jullie keuzes zijn bij bovenstaande dilemma’s. Ik tag hierbij niemand, maar jullie mogen hem altijd overnemen als je vermeld dat Tipsvoorpapas de bedenker is van deze TAG. Fijne zondag!

3 Comments

  • Reply Christa juni 12, 2016 at 7:06 am

    Leuk! Ik ga hem ook es doen !

  • Reply Malou juni 12, 2016 at 12:49 pm

    Deze kende ik nog niet, leuke tag zeg!

  • Reply Dhini juni 13, 2016 at 9:28 am

    Leuke tag!

  • Leave a Reply