Deze 5 dingen verdwijnen gewoon té vaak

Bij ons in huis raken we regelmatig iets kwijt. Soms een telefoon, soms zijn het sleutels of een portemonnee of een tas. Gelukkig vinden we deze dingen vaak weer snel terug. Toch heb ik een lijstje met 5 dingen die regelmatig kwijtraken en die we dan niet terugvinden. Ik ben benieuwd of dit bij jullie ook zo herkenbaar is. Raak jij ook wel eens iets kwijt?

Sokken

shutterstock_351018137

Volgens mij vreet de wasmachine onze sokken op. Ik zou het echt niet weten waarom wij zoveel einzelgangers hebben wat sokken betreft. Op dit moment heb ik weer een doos vol met (enkele) sokken. Weten jullie er raad mee? Misschien bewaar ik er een paar om paashazen (zie deze diy van Batboy), een adventskalender of sokpoppen van te maken en de rest gaat in de kliko.

Haarknipjes

Het is maar net of mijn peuterdochter er zin in heeft. Van haarknipjes en frutsels kun je nooit genoeg hebben zo zie je maar weer. Als mijn dochter er geen zin in heeft dan trekt ze het haarknipje uit haar haren. Maar waar het knipje blijft? Geen idee. 9 van 10 keer zie ik niet waar ze hem neerlegt of gooit!

Snoep

We hebben een grote snoeppot in huis. Ja heel fout! En iedereen weet hem inmiddels te vinden ook de mensen die op bezoek komen. Iedereen snoept er lekker op los maar als de halve pot leeg is durft niemand te vertellen wie er zoveel heeft gegeten. Hoog wegzetten heeft ook geen zin want dan klimmen ze als apen op de kasten om er toch bij te komen.

Boodschappenlijstjes & kassabonnen

We hebben thuis een bakje voor kassabonnen die als garantiebewijs dienen maar als er iets defect is dan kan ik juist die éne bon niet vinden. Boodschappenlijstjes gaan ook vaak verloren. Heel irritant want daar kom ik vaak pas achter als ik al in de supermarkt ben. Dan kan ik dus later nog eens terug omdat ik een paar boodschappen ben vergeten. Voor de boodschappenlijstjes heb ik nu een groot magnetisch bord gekocht.

Raak jij ook wel eens wat kwijt?

*De foto is eigendom van Shutterstock.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

6 thoughts on “Deze 5 dingen verdwijnen gewoon té vaak

  1. Heel herkenbaar! Sokken uiteraard, geen idee echt waar die dingen blijven. Én bonnetjes, ook last van. Belanden té vaak té vroeg bij het oud papier ben ik bang. Ik ben ook vaak mn telefoon kwijt in huis die ik dan weer terug vind op de meest onlogische plekken. De koelkast bijvoorbeeld.

Geef een reactie