Dit zijn de leukste droombanen

De ideale droombaan. Voor de één is dat een luxe hotel runnen op de Malediven, een ander zou graag vinoloog willen zijn of misschien wel gametester.. Vandaag deel ik jullie de leukste droombanen van mij en een aantal andere bloggers. Niets is te gek! Wat is jouw droombaan als alles zou kunnen?

Kinderen hebben enorm veel fantasie, ik kan daar erg van genieten! Elke keer als ik ze vraag wat ze willen worden is het weer wat anders. De oudste wil dezelfde job als papa (iets met ICT) en mijn jongste zoon wil op dit moment dierenarts worden. En volgende week is het vast een brandweerman.  Alle ouders vragen wel eens aan hun kinderen, ongeacht de leeftijd van de kinderen, wat ze later willen worden. Toch?

Vandaag laten wij ook onze fantasie los. Wat als je overal goed geld mee kunt verdienen.. wat is dan jouw ultieme droombaan? Deze vraag stelde ik aan mijzelf en aan een aantal andere bloggers.

Mijn droombaan zou dan..

Personal shopper voor kinderen zijn. Echt waar, ik ben een shop-a-holic en mijn kinderen hebben kleren zat. Wat een luxeprobleem. Kinderkleding, babykleding, bijpassende schoenen zoeken en de hele dag shoppen op de kosten van een ander voor hun kinderen. Dat lijkt mij echt superleuk! Leuk om kinderen van celebrity’s te stylen. Ik zie het al helemaal voor me.

Je mag altijd wat te dromen hebben hè! Ik ben ook gek op reizen zoals jullie weten en zou daar graag wat meer mee willen doen. Het lijkt mij ontzettend leuk om persreizen voor mijn blog te maken en hierover te schrijven. Ik ga mijn best doen om deze droom te realiseren. Verder heb ik Volgmama ingedeeld in 3 hoofdthema’s: mama, travel en lifestyle. Bloggen doe ik met veel plezier, nu nog hobby maar misschien ooit een baan!

Ook vroeg ik enkele bloggers naar hun ideale droombaan.

Nicole en Jodi zouden het liefst de hele dag naar Netflix series willen kijken en hier hun loon mee verdienen. Jodi en Nicole grapten daarbij dat ze ook wel bedden, matrassen of loungebanken zou willen testen. Netflix kijken en slapend rijk worden 😉

Linda zou graag games willen testen als droombaan.

Charlotte zou graag bruidsjurken willen verkopen en als het kan daarbij de visagie verzorgen van de bruidjes. Say, yes to the dress!

Gerdi zou een hotel op de Malediven willen runnen met natuurlijk genoeg personeel die alles doet. Zon, zee, strand en genieten.

Mirjam zou een rustige gezinscamping willen runnen in Frankrijk. Uiteraard ook met personeel, want om de haverklap het sanitairgebouw schoonmaken ziet ze zelf niet zo zitten.

Jessica zou graag vakantieformules testen en het liefst die van Club Med.

Krystle zou graag hoofdredacteur zijn van een eigen blad voor vrouwen en daarnaast een eigen bedrijfje hebben.

Yvonne, Rory en Marguerita zien bloggen als hun droombaan en willen daarin bekender worden of zelfs iets mee doen op tv.

Leuke dreamjobs dames!

Vertel jij eens.. wat is jouw ultieme droombaan? Staat deze ergens in dit lijstje?

*De uitgelichte foto is van Shutterstock.

16 thoughts on “Dit zijn de leukste droombanen

  1. Sowieso mijn werk bloggen is een soort droombaan 🙂 En hele dag Netflix kijken en geld verdienen lijkt mij ook geen straf haha of voor Nintendo games testen…ja dat lijkt mij ook wel wat x

Geef een reactie