Winactie: Doe’s Gek te Zwolle, leuk uitje in de herfstvakantie

In de herfstvakantie mogen kinderen weer lekker gek doen op het Doe’s Gek kinderevenement in Zwolle. Voor het derde jaar op rij maken ze er weer een groot feest van. Van LEGO bouwen tot meedoen met een circus. Wij kijken er enorm naar uit om Doe’s Gek te bezoeken en mogen ook 1 x 4 tickets verloten aan één van onze lezers.

Doe’s Gek 2019

Wat is Doe’s gek en voor wie? Doe’s Gek is een knotsgek interactief kinderevenement waar kinderen uitgedaagd worden om te kijken, voelen, dansen, zingen, bouwen en vooral om lekker GEK te doen. Met maar liefst 12.000m² gevuld met kinderplezier is Doe’s Gek een groot funparadijs voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. Ook broertjes en zusjes die jonger of ouder zijn zijn natuurlijk welkom.

Doe's gek review

Wat is er te doen?

Bij Doe’s Gek hebben ze vele soorten activiteiten voor de kinderen: springkussens, een kermis, een kinderboerderij, een gamehal, LEGO, pannavoetbalkooien en nog veel meer. Ook hebben ze verschillende live-shows zoals de Telekids Musical School, de Dinosaurus Experience Show en een Zeemeerminnenshow. Verder treed ook Jeugdcircus Pavarini op en kinderen worden uitgenodigd om hieraan mee te doen. Dit jaar hebben ze ook een open-podium waar kinderen aan elkaar hun ‘gekste’ talenten kunnen laten zien. Durf jij het aan?

Praktische informatie

  • Datums: 24.10.2019 t/m 27.10.2019
  • Adres: IJsselhallen, Rieteweg 4, 8011 AB Zwolle
  • Goed te bereiken met het OV en met de auto
  • Openingstijden: 10:00 uur tot 17:00 uur
  • Leeftijd: 4 t/m 11 jaar (kinderen tot 3 jaar mogen gratis mee naar binnen)
  • Prijzen: online ticket 12,50, aan de kassa 14,50 p.p.

Meer info en tickets zijn te bestellen op de website van Doe’s Gek. Nog niet overtuigd of wil je meer zien? Bekijk dan hier de aftermovie van Doe’s Gek 2018.

Doe’s Gek winactie

Wij kunnen niet wachten om dit leuke kinderevenement in Zwolle voor de eerste keer te bezoeken. Namens het Organisatieteam mogen wij ook één lezer blij maken met 4 entreekaartjes. Supertof dus! Zo maak je kans:

  • Like het bericht op Facebook en tag in je comment twee vrienden die dit evenement ook wel leuk zouden vinden.

*18 oktober maken we de winnaar bekend. Wendy Klapwijk heeft de tickets gewonnen.

4 thoughts on “Winactie: Doe’s Gek te Zwolle, leuk uitje in de herfstvakantie

  1. Wauw dat ziet er super leuk uit! Dit gaat mijn zoon echt super leuk vinden. Voor hem doe ik graag mee. Doordat ik chronsich ziek ben wordt er soms heel veel van hem verwacht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *