review-drs-leenarts-creme

Review: Drs Leenarts dag en nacht crème

Heb je ook alle dag- en nachtcrèmes geprobeerd en krijg je af en toe een trekkend gevoel in je gezicht? Dan is deze nieuwe Dag en Nacht crème van Drs Leenarts misschien iets voor jou. En waarom dan? Lees gerust deze blog verder en misschien ben je straks net zo enthousiast als ik.

Een tijdje geleden mocht ik de dag en nacht crème van Drs Leenarts testen en ik kan jullie nu al verklappen dat ik deze crème echt met succes heb getest.

Oké waar zal ik beginnen? Ik was best sceptisch op het gebied van nachtcrèmes. Vaak word er geadviseerd om pas een nachtcrème te gebruiken als je 30 jaar of ouder bent.

Toen ik 30 werd had ik dus een nachtcrème gekocht en deze heb ik – ja lees even goed mee… – wel geteld 1 keer gebruikt. En de reden waarom ik hem niet vaker heb gebruikt omdat ik toen ik de volgende dag wakker werd met een trekkend gevoel in mijn gezicht. Net alsof je gezicht vol was gespoten met Botox of strak werd getrokken door elastieken. Het was geen fijn gevoel…
En aangezien ik een gevoelige huid heb en die ene nachtcrème best aan de prijs was dacht ik laat maar. Totdat Nathalie mij aanbood om de nieuwe dag- en nachtcrème van Drs Leenarts te reviewen. Zij gebruikt ook de Bergzalf, handcrème, bodycrème en huid-, en massageolie van Drs Leenarts en is daar heel tevreden mee. Ik heb daarom gelijk volmondig ja gezegd.

Drs Leenarts is een dermatoloog dus ze weet goed wat voor elke huidtype goed is. Jullie zullen ongetwijfeld de producten van Drs Leenarts wel eens hebben zien staan bij een drogisterij.

Waarom jij fan gaat worden van dit product:
– Betaalbaar en werkzaam
– Dagcreme met SPF25
– Geschikt voor man, vrouw en ieder huidtype
– Vrij van parfum en andere allergenen
– Erkend met het internationale keurmerk Allergy Certified
– Ontwikkeld door een dermatoloog: niemand weet beter, wat je huid nodig heeft!

Het aanbrengen van deze dag & nacht crème is vrij eenvoudig. De crème zit in een tube met een handig dispenser pompje, 1 à 2 pompjes zijn voldoende voor je hele gezicht. Je hebt er dus helemaal niet veel van nodig. Bovendien smeert de crème makkelijk uit en trekt die snel in. Het geeft je niet zo’n gevoel dat je een vette crème op je gezicht hebt gesmeerd. En een bijkomend voordeel; je gezicht voelt zacht aan.

De crème is onder ander te koop via de shop van Drs Leenarts en Etos en kost €13,95.

Ken jij deze crème al? Heb jij al eens iets van Drs Leenarts geprobeerd?

2 thoughts on “Review: Drs Leenarts dag en nacht crème

  1. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet bekend ben met het merk. Er zijn zoveel merken. Ik zie zoveel voorbij komen. Het klinkt wel veelbelovend. Ik ga zeker iets uitproberen van hun. Het ziet er namelijk wel erg mooi uit.

Geef een reactie