Een zomerse OOTD, een nieuw outfit voor maar 99 cent!

Deze week heb ik een paar nieuwe kledingstukken voor mijn dochter gekocht. Niet bij Aliexpress, niet online maar in een gewone stenen winkel. De kledingstukken zijn echt spiksplinternieuw en niet gedragen. Ik ben dus ook niet bij de kringloop geweest. Waar heb ik dan wel deze leuke items voor 99 cent per stuk gescoord? Dit blog is een onderdeel van de Mama Challenge 2017 waar wij aan meedoen.

Een outfit is natuurlijk niet compleet zonder schoenen. Dus helemaal eerlijk is de titel van deze blog niet. Mits je de hele dag op blote voeten loopt natuurlijk. Met het warme weer is een katoenen jurkje een must. De zomerschoentjes die mijn dochter draagt zijn van Keq.

Het is sale bij de Action, deze prijsstunter is al goedkoop met allerlei producten en nu zijn er heel veel kinderkleertjes in de sale voor 99 cent! Shirts, broekjes, korte jurkjes, maar ook maxi jurken en licentie kinderkleding.

jurkje action 2 cute

jurkje action 99 cent opruiming

Mijn favoriet van mijn aankopen voor 99 cent per stuk is dit jurkje met de palmbomen. Op het jurkje staat de tekst 2 CUTE. Het touwtje kun je iets aantrekken of je kunt er een strik in leggen.

Ik heb de kleding nog niet gewassen dus ik weet niet of de kleding nog krimpt. Ik kocht de kleertjes in maat 98/104 maar eigenlijk zijn alle kledingstukken nog iets te groot voor mijn dochter. Ik ga ze dus eerst even wassen om te kijken of ze nog krimpen, dan kunnen de kleertjes deze zomer nog perfect gedragen worden. En anders gaan ze in een bak met kleertjes voor de zomer volgend jaar! Wat vind jij van dit jurkje?

Bij deze opdracht van de Mama Challenge hebben andere bloggers de opdracht zo uitgevoerd:

Mary-Lou deelde twee kinderoutfits van de Wibra voor een jongen en een meisje. Meike deelt een zomerse #OOTD met een prachtige zwangerschapsjurk en Merel maakte mooie foto’s voor de opdracht bij Burgers Zoo.

Koop jij wel eens (kinder)kleding bij de Action?

7 thoughts on “Een zomerse OOTD, een nieuw outfit voor maar 99 cent!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *