De eerste keer naar de Negenmaandenbeurs: trolleys, sardientjes, praatjes en shoplog

Voor velen staat het meestal al vroeg in de agenda’s en dit jaar heb ik het ook in mijn agenda mogen noteren. De Negenmaandenbeurs van 2018 is een feit. Ondanks dat ik niet zwanger ben maar wel trotse mama ben van een zoontje, is het echt de moeite waard om er heen te gaan. Alleen al om bijvoorbeeld inspiratie op te doen voor de kinderkamer of je te oriënteren op een kinderwagen. Het is er gezellig en de mensen zijn erg vriendelijk. Ook al ken je de mensen niet, ze zijn altijd in voor een praatje.

Afgelopen 24 februari was het dan zover. Toen ben ik samen met Nathalie van Volgmama in de vroege ochtend
(oké 09:17 uur, is dat vroeg?) op de trein gestapt richting Amsterdam RAI. De trein zat behoorlijk vol en we hadden het gevoel als of we in een blik sardientjes zaten. Maar fijn, na ongeveer 2 uur als een sardientje in de trein te hebben gezeten waren we dan eindelijk in Amsterdam.
We liepen achter alle mensen aan die ook naar de Huishoudbeurs of Negenmaandenbeurs gingen.
Hoe herken je deze mensen nou? Dat is niet zo heel moeilijk, mensen die naar de Huishoudbeurs gaan hebben een trolly bij zich en mensen die naar de Negenmaandenbeurs gaan zijn zwanger of hebben een kinderwagen mee.

Dus wij liepen als kuddevolk achter iedereen aan richting de Amsterdag RAI. Toen we na lang zoeken eindelijk de ingang hadden gevonden en de jassen in de garderobe hadden gehangen kon het shoppen en geslenter beginnen. Van te voren maakte ik thuis een lijstje met wat ik allemaal nodig had.

Difrax-negenmaandenbeurs-shoplog

Mijn shopping list:

– Muts
– Sjaal
– Groente & fruit potjes

Maar ja ik ken mezelf, zo’n lijstje is heel handig maar ik kan me bijna nooit aan die lijstjes houden.
Kunnen jullie wel aan de lijstjes houden ?

Broekje-Little-Moon-Shoplog-Negenmaandenbeurs

 Tripp-Trapp-graveren-met-naam-gratis-Negenmaandenbeurs-Stokke

Wat heb ik gekocht:

-Difrax fles (hierbij kreeg je een toilet tasje cadeau)
-C&A truitje
-Bandana slab van Little Dutch
-Vierkante speelbal  van Little Dutch
-4 HIP groentepotjes (hierbij kreeg ik lepeltjes van HIP cadeau)
-3 Bonbébé fruitpotjes + 1 zakje knijpfruit (hierbij kreeg ik een blauwe punt slab en een tut doekje cadeau)
-Broekje met monsterpatroon van Little Moon
– STOKKE Tripp Trapp plankje laten graveren (dit deden ze gratis maar hiervoor moest je wel je eigen plankje meenemen)

Zoals jullie kunnen lezen heb ik me niet echt aan mijn lijstje gehouden. Net als met boodschappen doen of winkelen kom je vaak met dingen thuis die niet op je lijstje stonden. Is dit voor jullie ook zo herkenbaar?

stokke-draagzak-athleisure
Stokke Athleisure draagzak in een nieuwe kleur!
stokke-draagzak-negenmaandenbeurs-athleisure-blog
Uitleg over de Stokke draagzak

Wat ik graag nog zou willen is een draagzak. Nu ben ik bij de stand van STOKKE geweest en heb een draagzak uitgeprobeerd. Ik ben nog steeds erg tevreden met hoe fijn die draagzak zowel als buikdrager zit en als je de draagzak op de rug draagt. Maar ook hoe de meneer die mij hielp, het uitlegde. Hij sprak alleen Engels en Duits dus ik moest even schakelen, want mijn Engels is niet super goed en Duits heb ik nooit gehad op school. Nu kon je bij de stand van STOKKE ook het rugleuning plankje gratis laten graveren met de naam van je kind. Dit heb ik gedaan nu is de Tripp Trapp stoel nog persoonlijker. 🙂

Hoe zit het met jullie Engels en Duits, hebben jullie een talenknobbel ?

3 thoughts on “De eerste keer naar de Negenmaandenbeurs: trolleys, sardientjes, praatjes en shoplog

Geef een reactie