bijkletsen

Even bijkletsen #1

Er is weer veel gebeurd en er staan weer leuke dingen op het programma. Zowel voor mijn blog als persoonlijk. Daarom start ik vanaf nu de nieuwe rubriek ‘Even bijkletsen’ om jullie op de hoogte te houden.

De R is weer in de maand en dat kunnen we merken. Manlief is ziek geweest, mijn zoon en nu heeft mijn dochter weer bronchitis. Dit heeft ze al vanaf haar geboorte en het zal nog wel even duren voordat ze hiervan af is. Helaas pindakaas! In de zomer gaat het altijd prima en elk jaar hoop je weer dat ze erover heen zal groeien maar niets is minder waar. Zodra de herfst weer begint is het raak. Ze was de hele week al aan het hoesten en na een uitstapje aan het Spoorwegmuseum waar we voor uitgenodigd werden was het ’s avonds een stuk erger geworden.

spoorwegmuseum-minitrein

De volgende dag ben ik dus naar de dokter geweest omdat de ‘normale’ pufjes niet zoveel hun werk deden. De dokter luisterde naar haar longetjes en bevestigde dat ze weer bronchitis heeft. Ik heb een Prednison zetpil meegekregen voor noodgevallen en een ander Cortison pufje die iets zwaarder is dan die ze al had. Ze hoest vooral veel in de ochtenden, avonden en zelfs in haar slaap. De nachten zijn hierdoor erg vermoeiend omdat ze regelmatig wakker word van haar hoest en moeilijker ademt. Tot het voorjaar moet ze dagelijks puffen met medicijnen en zodra het hoesten minder is halen we de griepprik op.

Gisteravond ben ik erg geraakt door de zoektocht naar Anne Faber. Ik ken haar niet maar het trekt mijn aandacht. Zo tijdens een fietsritje van de aardbol verdwenen. Ik hoop dat ze ergens schuilt en levend word gevonden maar ik lees alleen maar nare berichten op Twitter. Hopelijk vinden ze haar snel.

wolky-shoes-purple

bunnies-kinderschoenen-review

 

Voor mijn blog heb ik een aantal leuke reviewproducten ontvangen waar ik jullie binnenkort meer over vertel. Zo mocht ik bijvoorbeeld deze Wolky e-walk schoenen testen, mijn dochter Bunnies kinderschoenen, en zijn mijn zoon en ik gezamelijk een leuk boek aan het lezen. Er is bij mijn ouders op het adres nog een pakketje van Difrax bezorgt en daarvan heb ik nog geen idee wat erin zit. Ook staan er nog twee leuke winacties in de planning. Iets met Disney en iets met My Little Pony 😉

Verder is mijn jongste zoon deze week 7 jaar geworden en dit vieren we dit weekend nog even na met familie en een kinderfeestje in ridderthema.

Wat zijn jullie plannen voor het weekend?

Bewaren

10 thoughts on “Even bijkletsen #1

  1. Leuke rubriek! Voor je dochter kan ik de Haloclinic aanraden, met kinderkamer. Is voor jou niet echt naast de deur maar misschien hebben ze ook zoutkamers in Duitsland? Mijn moeder is er nu verschillende keren geweest en is een stuk energieker en heeft minder longklachten, superfijn. Ik wil er met mijn kids een keer langs, maar het is best een stuk rijden ook voor ons en op zondag zijn ze dicht wat het lastig maakt.

Geef een reactie