Even bijkletsen #10 Nieuwe blogger, perspakketjes en PizzaGusto!

Tijd om weer even bij te kletsen! Jungja is begonnen met bloggen op Volgmama en daar zijn we heel erg blij mee. Ook zaten er een aantal perspakketjes in mijn postbus waarvan ik een sneakpeak laat zien. En we hebben de PizzaGusto uitgeprobeerd die ik eigenlijk pas komende donderdag op mijn verjaardag zou krijgen.

In Duitsland hebben de kinderen nu twee weken paasvakantie. Probeer ze maar eens te vermaken haha! Gisteren hebben we lekkere cakejes gebakken. Gewoon simpel met zo’n pakketje waar je alleen water aan moet toevoegen. Ook wil ik deze week nog met ze naar de dierentuin in Nordhorn. We hebben immers een jaarkaart van de dierentuin en het zou zonde zijn als we deze niet zouden gebruiken.

Nieuwe blogger; Jungja

Jungja-blogger-volgmama
Jungja en haar dochter Jade

Superleuk dat we er weer een blogger bij hebben op Volgmama. Jungja komt de content aanvullen met leuke recepten, lifestyle- en meer leuke blogartikelen. Ze is echt gedreven en enthousiast om te gaan bloggen en denkt met mij mee om het beste uit mijn blog te halen. Misschien heb je hier en daar al wat gemerkt aan de site zoals een handig menu voor een beter overzicht? De subcategorieën, daar ben ik nog mee bezig maar het ziet er nu al 10 x beter uit! Binnenkort ga ik Jungja ook voor het eerst in het echt ontmoeten en daar heb ik veel zin in. Altijd wel leuk om te zien met wie je samen blogt. 🙂

Perspakketjes

Regelmatig schrijven wij reviews over verschillende merken luiers die wij gekocht of gekregen hebben. Dit keer kregen we een groot pakket van Lillydoo waar we op dit moment de luiers, doekjes en onderleggers van testen. Een blog volgt binnenkort.

Van Viata, één van de grootste online apotheken kregen we een pakketje voor de luizenmoeder. 😉 Een inspirerend boek die ik op dit moment aan het lezen ben om een review over te schrijven en een betoverend pakketje van Souza. José is op dit moment bezig met een blog over de eerste boekjes voor baby’s en heeft een leuk badboekje en knisperboekje van Kikker om te kijken wat haar zoontje Siem daar van vindt.

Bijna jarig..

Komende donderdag ben ik jarig. Ik wilde al een tijdje een Pizzarette en mijn man had de PizzaGusto besteld voor mijn verjaardag. Afgelopen zaterdag bleef er spontaan een vriendje van mijn oudste zoon logeren en dachten we dat het wel leuk zou zijn om de PizzaGusto te gebruiken. Dat was erg leuk en gezellig! Of ik op mijn verjaardag zelf nog iets anders krijg dat is nog even afwachten..

Hoe vier jij je verjaardag eigenlijk?

11 thoughts on “Even bijkletsen #10 Nieuwe blogger, perspakketjes en PizzaGusto!

Geef een reactie