bijkletsen

Even bijkletsen #2 Weekend weg, griepprik en een jongensweekend

Vandaag klets ik jullie weer even bij. Vorige week zijn we een weekendje weg geweest naar Duisburg. Dit weekend zijn de jongens uit logeren geweest en in de watten gelegd bij opa en oma. En natuurlijk vertel ik jullie mijn plannen voor komende week.

Weekendje Duisburg

binnenschifffahrtmuseum-binnentuin

Afgelopen week zijn we een weekend naar Duisburg geweest. Mijn schoonmoeder lag hier een aantal weken geleden in het ziekenhuis maar omdat het voor ons bijna 2 uurtjes rijden is wilden we dat combineren met een leuk uitstapje. We kwamen er toen achter dat Duisburg zoveel te bieden heeft en hebben daarom dit weekend gepland. Op Volgmama kun je al een blog lezen over Tiger and Turtle Sculpture, de langzaamste achtbaan waar je over kunt lopen, en over het Binnenschifffahrtsmuseum wat ook echt de moeite waard is om te bezoeken als je in Duisburg bent.

Griepprik

Mijn dochter van 2 mag komende dinsdag weer de griepprik ophalen. Dit krijgt ze omdat ze bronchitis heeft en heel vaak ziek is in de koude maanden. Vorig jaar kreeg ze de griepprik voor het eerst en we merkten dat dit voor haar een gunstig effect heeft gehad. Toch kijk ik wel een beetje op tegen de prik zelf. De vorige keer was ze na de prik namelijk 2 dagen erg hangerig en had ze een beetje verhoging.

Jongens weekend bij opa en oma

kermis-eendjes-vissen

Dit weekend mochten de jongens een nachtje logeren bij opa en oma en ook het zoontje van mijn broer. Alle 3 de kleinzoontjes van mijn ouders dus. En dat was een feest! Ze zijn de eerste dag naar de kermis geweest. Opa moest mee de achtbaan en ze zijn in genoeg attracties geweest. De volgende dag zijn ze naar een krijspaleis (indoorspeeltuin) geweest. Toe maar weer. Lucky bastards 🙂

Ik heb met mijn broertje en zijn vriendin een leuk idee om eens een keer iets terug te doen voor ze, daarover vertel ik later meer.

Plannen?

tienerkamer-dino-starwars-lampen

Komende week heb ik eigenlijk nog niet zoveel gepland. Zeker omdat mijn dochter de griepprik krijgt en ik nog niet weet hoe ze erop gereageerd. Ik heb nog genoeg voer om over te bloggen dus daar ga ik fijn mee bezig. Verder ga ik donderdag naar Amsterdam om de nieuwe collectie van Noppies te zien en een kijkje nemen bij Joolz voor een persevent. Vrijdag ga ik met mijn oudste zoon zwemmen tijdens een Halloween thema avond. Verder wil ik nog een foto album maken. Op Volgmama kunnen jullie deze week onder andere blogs verwachten over een kijkje in de tienerkamer van mijn oudste zoon, komt er een winactie waar ik 3 van deze flesjes weg mag geven en zal ik jullie mijn ongezouten mening geven over de Zwitsal luiers.

Hebben jullie een leuk weekend gehad?

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

15 thoughts on “Even bijkletsen #2 Weekend weg, griepprik en een jongensweekend

  1. Man en dochter waren gisteren naar Lego World, dus ik kon even flink doorwerken. Verder niet zo heel veel gedaan. Zaterdag vriendin van Milaboekjes gezien voor een bespreking en nu dan herfstvakantie. Geen idee hoe ik alle klussen voor elkaar moet krijgen 🙂

Geef een reactie