bijkletsen

Even bijkletsen #3 Halloween, afvallen, reviewen en op bezoek

Hebben jullie iets leuks gedaan voor Halloween? Wij zijn bij het tuincentrum geweest om daar pompoenen uit te snijden en zijn naar het zwembad geweest voor een Halloween zwemfeest. Ook hebben we stiekem foto’s gemaakt voor opa en oma, en hoe gaat mij eigenlijk met afvallen?

Halloween

Vanavond gaan de kinderen nog verkleed naar opa en oma voor trick & treat. Bij ons in de wijk word er helaas niets aan gedaan en dat vinden mijn kinderen best jammer. Dat griezelen vinden ze eigenlijk best leuk. Daarom hebben wij pompoenen uitgesneden bij Tuincentrum Borghuis waar het belachelijk druk was. Volgens mij hadden ze niet op zoveel volk gerekend. Maar we weten nu hoe het moet, het resultaat mag er wezen en volgend jaar doen we het gewoon lekker thuis. Volgend jaar gaan we ook onze achtertuin aanpakken voor een metamorfose en er komt onder andere een kleine hobby moestuin. Misschien planten we zelf wel pompoenen voor volgend jaar!

https://www.instagram.com/p/Ba1YE1GnX-p/?taken-by=volgmama

halloween-zwemfeest

Afgelopen vrijdag ging ik samen met mijn zoon naar het Halloween zwemmen. Even quality time met mijn zoon dacht ik..  dat bleek toch anders te zijn. Het hele zwembad van binnen en buiten was omgetoverd in Halloween stijl en het was er knettersdruk. Er waren natuurlijk veel vriendjes en dan is mama zwemmen natuurlijk niet zo stoer. Voor mij was het ook veel te druk dus ik ging rustig even in de kantine zitten. Volgend jaar breng en haal ik hem, dat heb ik nu wel bekeken haha.

Afvallen, hoe gaat het daar mee?

Eerlijk is eerlijk, de eerste 5 kilo zijn eraf maar nu gaat het niet zo goed. Ik kwam weer een kilo aan en viel daarna elke week 100 gram af. Ik wandel de laatste tijd een stuk minder omdat ik geen zin heb om in de regen of in het donker te lopen. Het is altijd ff plannen met een man die werkt en een huishouden met 3 kinderen. Ik wil nog steeds meer kilo’s kwijt en hoop dat het straks weer wat makkelijker gaat. Ik heb van Sofie die jullie kennen van Mama ABC, hele leuke milestonekaarten gekregen voor het afvallen en die wil ik graag aan jullie laten zien binnenkort. Ik moet gewoon wat vaker naar die kaarten kijken, dan lukt mij dat wel om positief te blijven.

Druk met reviewen

De feestdagen komen eraan en dat betekent dus ook dat ik druk ben met de voorbereiding daarvan en met het reviewen van producten die leuk zijn als cadeautip voor de feestdagen. Zo heb ik een pakket mogen ontvangen van Hasbro (heel blij mee!), het spel Soggy Doggy van Spinmaster en heb ik hier een spannend boek liggen die ik bijna uit heb.

[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=Dy8xoSssUfw[/embedyt]

 

Op bezoek bij opa en oma

Mijn ouders wilden altijd al een keer een mooie foto van de kleinkinderen aan de muur. Een tijdje geleden sprak ik dus met mijn broer en schoonzus af om naar het bos te gaan. Het geduld van de kinderen raakte snel op en ik heb denk ik binnen 5 minuten 20 foto’s gemaakt waar er gelukkig 2 van waren waar ze allemaal hun gezicht naar voren hebben. Deze liet ik afdrukken op Forex en gaven we aan opa en oma cadeau. Ik schreef ook een blog met cadeau inspiratie voor de opa’s en oma’s. Opa en oma waren natuurlijk erg blij en de print krijgt een mooi plekje! Samen hebben we lekker chinees gegeten met zijn allen.

zor-forex-cadeau-opa-en-oma

Dit was mijn week in vogelvlucht. Deze week hebben we het vrij rustig en misschien ga ik dit weekend met Krystle naar We Are Pregnant in Utrecht. We zijn niet zwanger maar ik vind het altijd leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe trends en producten. Onze gastblogger José is trouwens bijna uitgerekend 🙂

Hoe was jullie week?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

4 thoughts on “Even bijkletsen #3 Halloween, afvallen, reviewen en op bezoek

Geef een reactie