bijkletsen

Even bijkletsen #4 dramaandag, high tea, veel snoep, opruimen en nieuwe blogdoelen

Vandaag heb ik weer genoeg om bij te kletsen. Gisteren kwam Krystle van Batboy bij mij thuis voor een high tea en proefden we maar liefst 5 smaken thee van Nicole’s Choice en allerlei lekkere hapjes. Gisteren ging er helaas ook het één en ander mis. En ik bedacht mij opeens welke blogdoelen ik dit jaar nog graag wil halen..

High tea at home!

Een paar maand geleden reageerden wij eens op een oproepje in de groep bloggers gezocht waarbij er bloggers werden gevraagd om een review of blogartikel over thee te schrijven. Nu leek het mij en Krystle wel leuk om zelf eens een high tea te organiseren. Gewoon gezellig met zijn tweetjes en onze jongste kids. Even lekker bijkletsen met lekkere thee en hapjes. Krystle nam wat hapjes mee en ik zorgde ook voor het een en ander. 5 halve koppen thee waren genoeg want we wilden alle 5 de smaken proeven en als we hele koppen op zouden drinken dan rennen we de hele middag naar de wc haha. Wij schrijven hier allebei een leuke blog over die jullie binnenkort kunnen lezen.

Dramaandag

wraps maken
Koude wraps maken voor de high tea

Meine liebe gutte.. soms heb je van die dagen waarbij je hoopt dat de dag snel voorbij is. Het was me een dagje wel hoor. Ik heb genoten van het gezelschap van Krystle en haar zoon met de high tea maar jongens.. er ging van alles scheef! Mijn dochter stapte al vroeg met het verkeerde been uit bed. Hartstikke chaggie en eigenwijs. Ik moest nog een paar boodschappen doen voordat Krystle kwam en wat denk je? Sta ik bij de supermarkt zonder portemonnee. Deze lag nog thuis en zoveel tijd had ik niet meer. Ik dus even heen en weer rijden.. lukte allemaal net. Ik was nog maar net thuis en Krystle was er al. Ik had de tafel al deels gedekt en het fijne van een open keuken is dat ik de hapjes klaar kan maken en met het bezoek kan praten tegelijk. De kinderen waren een beetje druk dus maakte ik gebruik van mijn #loedermoeder actie: even tv aanzetten en ze zijn zoet. Helaas werkte dat dit keer niet. Eenmaal bij de high tea viel er een glas in stukken.. zucht. En ‘s  middags toen ik met mijn zoon naar logopedie moest rende hij zo de straat over en viel een oude man bijna van zijn fiets omdat hij mijn zoon nog maar net kon ontwijken. Op de terugweg bijna een ongeluk op het kruispunt.. staan we daar met zijn allen gevalletje en niemand rijdt.. en dan tegelijk optrekken. Ging goed pfieuw. Thuis ging nog even onze Brabantia prullenbak stuk, iets is afgebroken waardoor de deksel niet meer sluit. Een beetje to much op één dag dus. Hebben jullie wel eens van die dagen?

snoep-sintmaarten
Sint Maarten snoepgoed uitpakken, wat veel!

Blogdoelen die ik dit jaar nog graag zou willen realiseren

Ik zwerf de laatste maanden tussen de 6500 en 9000 unieke bezoekers per maand op mijn website en ik zou dolgraag deze maan of volgende maand eens boven de 10.000 unieke bezoekers willen uitkomen. Dat is nog niet gelukt maar dat zou wel kicken zijn. Mocht dat niet lukken dan hoop ik dat ik mijn andere blogdoelen kan realiseren en dat zijn voor eind december:

 • 1500 likes op Facebook, dat zijn er nu 1435.
 • 1500 volgers op Instagram, dat zijn er nu 1325.
 • 1000 volgers op Twitter, dat zijn er nu 910.
 • De rommelkamer zodanig opruimen zodat ik daar straks plek heb om aan een eigen bureau te zitten, een eigen blogkamertje dus. Voor de helft dan 😉
 • Nieuwe visitekaartjes

Dus als je Volgmama nog niet op je Twitter, Instagram of Facebookaccount volgt, dan zou ik het enorm waarderen als je ons daar ook gaat volgen. Ik ben momenteel ook even naar leuke winacties aan het kijken als ik deze doelen heb behaald. Voor jullie als trouwe lezers.

Hebben jullie ook wel eens zo’n dramadag waarbij er van alles misgaat of lijkt te gaan?

Bewaren

11 Comments

 • Reply Batboy november 14, 2017 at 6:47 am

  Haha je zei het gisteren er gaat vanalles mis. Ja en als het eenmaal mis gaat…..
  Was gezellig gisteren en de thee met hapjes waren erg lekker!

 • Reply Nicole Orriëns november 14, 2017 at 10:47 am

  Ja, ik denk dat iedereen wel eens van die dagen hebt die gewoon afschuwelijk zijn. Gelukkig is de volgende dag dan per definitie beter ; )

 • Reply Marguerita november 14, 2017 at 11:25 am

  Pfoeh pittig dagje had je en ja helaas komen ook bij mij dit soort dagen voor, gelukkig niet te vaak.

 • Reply Rory november 14, 2017 at 11:43 am

  Wat een leuke benaming ‘dramaandag’. Hoewel het voor jou natuurlijk helemaal niet leuk was. Ellende altijd met glas. Dat is voor mij het vervelendste wat er kan gebeuren (is relatief natuurlijk), maar het springt alle kanten op en veel verder dan je denkt. Een glas kapot laten vallen staat voor mij inherent aan uren stofzuigen, dweilen (want dan haal je veel glas weg, terwijl je denkt dat er niets meer ligt), extra vegen en een goede check van tafel, stoelen en aanrecht. Brrr. Klinkt in ieder geval wel heel leuk van de High Tea!

 • Reply Joanne november 14, 2017 at 12:58 pm

  Gezellig om een high tea lekker thuis te doen! En helaas horen de dramadagen er ook bij..

 • Reply Dyonne Bakker november 14, 2017 at 1:10 pm

  Haha ja ik heb ook weleens van die dagen dat het ff helemaal tegenzit. Gelukkig komt het niet altijd voor. Als je er maar wat leuks uit kan halen 🙂

 • Reply Gerdi - Blond&Bruin november 14, 2017 at 1:47 pm

  Ojee.. wat een pech! Hopelijk blijft het bij deze ene dag..

 • Reply Marie-Lise (Reislustig.be) november 14, 2017 at 8:33 pm

  Wow, die High Tea zag er wel leuk uit 🙂 En jammer van dramaandaag voor de rest van de dag 🙁

 • Reply Melissa B november 14, 2017 at 11:28 pm

  Die dagen heb ik regelmatig. Dan wil ik het liefst weer terug in bed duiken en hopen dat dag snel voorbij gaat.

 • Reply Helena & Nele november 16, 2017 at 9:29 am

  Oh die high tea zag er zo gezellig uit! Wat een leuk idee!

 • Reply Sabine november 16, 2017 at 9:24 pm

  Ik heb soms ook van die drama dagen, heel herkenbaar. Wat leuk die theetijd!

 • Leave a Reply