bijkletsen

Even bijkletsen #5 Blogkamer, slaapproblemen, chihuahua, zwemmen, black friday en leuk nieuws!

Leuke steekwoorden in de titel hè? Ik vertel jullie er vandaag meer over. Gisteravond ging ik in mijn uppie met mijn drie kinderen zwemmen. Omdat het heel rustig was in het zwembad ging dat juist heel goed. Deze week passen we ook op een chihuahua en mijn zoon vind het jammer dat we hem zondag weer terug moeten brengen..

Wij zijn wezen zwemmen in Uelsen, dat ligt net over de grens in Duitsland en voor ons is dat ongeveer een kwartiertje rijden. Ik ga liever daar met de kinderen heen dan het zwembad op 5 minuten afstand omdat ze hier een ontzettend mooi (en warm) peuterbadje hebben voor de jongste. Voor de jongens is er ook een grote glijbaan, dus dat is helemaal top!

hallenbad-zwembad-in-uelsen-met-peuterbadje

Ik slaap de laatste dagen erg weinig en ik merk dat mij dat een beetje opbreekt. Overdag heb ik dan van die momentjes dat ik liever even mijn ogen dicht zou doen en ik ben gewoon sneller moe. Concentreren is dan ook even wat minder en daar baal ik best van want ik heb nog een paar deadlines afgesproken voor mijn blog. Ik hoop dat ik snel weer wat beter slaap ’s nachts.

Mijn halve familie zit deze week te genieten in bikini en zwembroek in het mooie Fuerteventura. Daarom passen wij deze week op het hondje van mijn oma, een chihuahua. Mijn oudste zoon loopt er dagelijks in zijn eentje 2 of 3 rondjes mee en het is helemaal zijn vriendje geworden. Hij vind het nu al jammer dat het beestje zondag weer terug moet. Ik heb bij mijn man al geroepen dat als oma… dat ik het hondje wel over wil nemen maar manlief heeft toch liever een iets groter hondje.

https://www.instagram.com/p/BbsJKr_H0LI/?taken-by=volgmama

Ook ben ik weer een stap verder om de rommelkamer een beetje om te toveren naar blogkamer. De helft van de dozen gaat eruit en ik ben ondertussen al opzoek naar een mooi bureau. Nu staan hier overal spullen door het huis die ik voor mijn blog gebruik en wil dat straks allemaal in één ruimte, dat geeft wat meer rust aan mijn hoofd.

Ik had verwacht met black friday veel leuke koopjes te kunnen scoren maar dat viel echt tegen. Ik heb leuke goudkleurige laarsjes voor mijn dochter besteld en een jurkje. Achja, koopjes jagen kan het hele jaar door wel, je moet er gewoon tegenaan lopen 😉

En het leuke nieuws van deze week? We hadden bij mijn zoon een oudergesprek of niveaugesprek, hoe je het ook wilt noemen, en zoals wij zelf al een beetje hadden verwacht mag onze zoon na de zomervakantie naar het gymnasium! Daar zijn wij stiekem wel een beetje trots op. We waren natuurlijk net zo trots als het een andere school/niveau was geweest maar toch is dit wel heel cool. Dit hebben we ook gevierd met lekkere kant-en-klare cakejes, dat was mijn #loedermoeder momentje dus ook wel weer.

9 thoughts on “Even bijkletsen #5 Blogkamer, slaapproblemen, chihuahua, zwemmen, black friday en leuk nieuws!

  1. Ja echt hè. Ik ben van de week verwoed met de grote antieke kast in de huiskamer aan de slag gegaan. Links was het de ‘cadeaukast’ dus iedere keer als ik daarin moet, moet Mila zich omdraaien / even de kamer uit / anders en rechts had ik op een plank wat blogspullen. Maar diezelfde spullen voor de blog (andere dan) lagen ook op de piano (kan echt niet dat ik die als kast ga gebruiken). In een lade op de slaapkamer en eigenlijk … overal. Toch vind ik het lastig om een blogkamer te maken want ik werk het liefste met de laptop aan de keukentafel. Dilemma’s…

  2. Dat slechte slapen, ken ik. Slopend is het! Ik hoop dat je snel weer beter gaat slapen. Wat een schatje dat hondje! En die denkt zelf wel dat ie heel groot is, hoor. Hahaha… En wat een mooi nieuws over het gymnasium! Very nice!

Geef een reactie