Even bijkletsen #8 Veel leuks op de agenda, veranderingen en hardlopen

Deze maand heb ik toffe plannen op de agenda staan, moet ik afscheid nemen van mijn auto en ik rij straks verder in de kleinere auto van mijn man. Ook ben ik wéér opnieuw begonnen met hardlopen want de kilo’s moeten er toch een keer af en dat gaat niet zonder slag of stoot.

Toffe plannen op de agenda

Deze maand is mijn moeder jarig en normaal krijgt ze elk jaar wel een tastbaar cadeau, maar dit keer wil ik het even anders gaan doen en iets leuks met haar ondernemen. Haar trakteren op een etentje of een avondje bios. Zouden jullie moeders dit ook leuk vinden?

Verder krijgen we deze maand twee keer een weekend lang een hondje te logeren van opa en oma die een weekend weg gaan. Ook carnaval komt er weer aan en daar hebben de kinderen veel zin in.

Waar ik ook erg naar uitkijk is de (opening) van de Negenmaandenbeurs. Hier ben ik als mamablogger voor uitgenodigd en hoop ik weer leuke nieuwe dingen te ontdekken. Misschien ga ik in het weekend nog eens over met José. Vorig jaar was het teveel om in één dag te ontdekken. Mocht je mij tegenkomen, zwaai dan even 😉

Auto’s…

De grote gezinsauto gaat weg komende maand. Mijn man heeft straks een nieuwe werkgever en krijgt dan een leaseauto. Om die reden moet één van onze auto’s weg. Dat is dus de auto waar ik het meest in rijdt. Ga hem straks echt missen denk ik. Draaien we de rollen even om. Ik straks in een kleine auto en hij in een gezinsbak. Gelukkig mag ik daar in het weekend ook mee rijden. Anders wordt het wel proppen met drie kinderen op de achterbank. Maar alléé, hij mag dan wel klein zijn maar ik kan in ieder geval uit de voeten vaan A naar B.

Veranderingen & hardlopen

Eindelijk sinds de jaarwisseling is de eerste kilo eraf een feit. Nog een lange weg te gaan en dit gaat niet zonder slag of stoot. Daarom ben ik weer begonnen met hardlopen. 1,6 km om mee te beginnen in 9 k/m per uur. Netjes toch? Ik hoop om in september de 5km voor Pink Ribbon te kunnen hardlopen. Ik ga mijn best doen. Weg met de kilo’s en meer conditie!

hardloopschoenen blog

Op Volgmama wil ik meer aandacht besteden aan kindermode in de vorm van OOTD’s en reviews. En nog meer leuke uitstapjes!

Hebben jullie nog een leuke vraag voor mij, misschien behandel ik hem dan een keer in een Q&A. Laat je vraag hieronder achter.

9 thoughts on “Even bijkletsen #8 Veel leuks op de agenda, veranderingen en hardlopen

  1. Dat zijn allemaal leuke dingen in het vooruitzicht toch! Ja, die kleinere auto zal even wennen zijn, maar toch luxe dat jullie 2 auto’s hebben. 😉

    Ik doe inderdaad regelmatig dingen met mijn moeder, dus een uitje cadeau doen komt ook vaak voor. Dagje sauna, ergens eten en ook al regelmatig citytrips samen gemaakt. Altijd gezellig!

    Veel plezier op de negen maanden beurs en succes met hardlopen!

  2. Oh leuk zo’n post over je plannen. Is toch een beetje een stok in de deur. En heel herkenbaar wat je zegt over de auto (van groot naar klein). Mijn man heeft auto’s als hobby en hij zoekt dan de meest aparte. Ik ben dus altijd de sjaak. Nu hebben we toevallig twee, een super onzuinige Mercedes E Klasse en een net ietsie minder onzuinige Lada Niva. En alhoewel ik vaker de kids van hot naar her rijd, rij ik door de weeks in de lada. Ik weiger van en naar mijn werk te gaan voor EUR 120 in de week. In het weekend zijn we toch samen, dan rijden we lekker ruim. hahah

Geef een reactie