Even terugkijken op 2016

Vandaag is de jaarwisseling en daarom leek het mij leuk om even terug te kijken op dit jaar. Wat zijn de best gelezen artikelen? De gekste zoektermen? Welke dingen hebben we gedaan en zijn er gebeurd?  Kijk je mee?

shutterstock_545753236

Laten we beginnen met de 5 best gelezen blogartikelen van dit jaar. Over het toiletgebeuren op nummer 1 is al meer dan 7000 keer bekeken, iets wat ik niet had verwacht en ik in principe alleen even wat frustratie van me af wou schrijven. Hoe ellendig is het als je zoon of dochter nog niet helemaal zindelijk is en het kindje niet in een grote winkel naar het toilet mag en je eerst 2 km verder moet lopen naar een openbaar toilet? Via Google komen er veel mensen op Volgmama die informatie over draagmoeders of brandrep zoeken.

5 best gelezen 2016

 1. Kinderen mogen in sommige winkels geen gebruik maken van het toilet
 2. Schoolfotograaf fotoshopt de foto’s iets te veel!
 3. Review: Cocobelt draagsysteem voor het babyautostoeltje
 4. Interview met draagmoeder Boukje
 5. Brand reppen iets voor jou?

5 meest gekke zoektermen 2016

Ik verbaas me altijd dat mensen bepaalde gekke dingen googelen en dan bij mij op de site terecht komen. Ik kan dat achter de schermen zien en dat is best leuk!

 1. Wat doen mensen als baby in openbaar vervoer huilt. En dan komen ze hier uit op dit bericht. Heeft niets met huilen te maken maar tja, als je baby huilt ga je die toch troosten lijkt me? Het kan dat medepassagiers kijken als er een baby huilt maar trek je daar niet te veel van aan. Jij kent je kindje toch het best.
 2. Tweede naam kerstkindje. Ik was bij mijn dochter uitgerekend met kerst maar ze is 10 dagen eerder geboren. Wij hebben haar geen tweede naam gegeven en mocht je bevallen zijn met kerst, laat je haar naam nog even aan ons weten? Vinden we leuk!
 3. Op dit moment ik ben zwanger. Ik niet maar ik wil jou uiteraard best feliciteren.
 4. Verhaal over pannenkoeken bakken met mama. Zocht je een boek? Een anekdote?
 5. Tattoo miskraam. Ik heb inderdaad een paar miskramen gehad maar heb daar geen tattoo voor genomen. Of wilde je weten of een tattoo tot een miskraam kon leiden?

5 leuke dingen 2016

 1. We hebben ons eerste huis gekocht! En nog 4 weekjes dan krijgen we de sleutel.
 2. Sandy is bevallen van haar tweede kindje.
 3. Mijn dochter heeft nieuwe medicijnen voor haar bronchitis en sindsdien is ze bijna niet ziek.
 4. Wij zijn op vakantie geweest naar Denemarken en Fuerteventura dit jaar.
 5. Volgmama groeit. We hebben er een gastblogger bij genaamd Barbara en komend jaar komt er nog iemand bij.

Dit waren de dingen die ik graag wilde delen met jullie.

*De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

Team Volgmama, Nathalie, Sandy en Barbara wensen jullie allemaal een fijne jaarwisseling!

2 thoughts on “Even terugkijken op 2016

Geef een reactie