ootd sylvester 2017 2017

Family OOTD: Dit dragen wij met oud en nieuw!

De laatste uurtjes tellen we af. Dan laten we 2017 achter ons en gaan we verder in 2018. Elk jaar weer is dit een bijzonder moment. Ik laat jullie zien wat wij vandaag tijdens de jaarwisseling dragen in deze family OOTD.

Ons gezin bestaat uit 5 en ik begin met het outfit van de jongste. Daarna het outfit van de jongens, mijn outfit en natuurlijk die van mijn man!

OOTD van mijn dochter

Quapi ootd review

Mijn dochter draagt vandaag het gouden jurkje ‘Groa’ van Quapi die jullie al eens eerder op mijn blog zagen. Met een bijpassende antraciet kleurige legging en goudkleurige laarsjes die ik bij Scapino kocht.

OOTD van mijn zoontjes

ootd oud en nieuw

Mijn zoontjes dragen allebei hetzelfde shirt. Deze kocht ik vorig jaar bij TerStal op de groei. Ze droegen deze shirts met kerst ook en vandaag dus weer. De broeken zijn van C&A en de schoenen zijn merkloos. Af en toe is het best leuk als de broertjes twinnen 😉

OOTD van mij

OOTD

Ik draag zelf deze goudkleurige trui met pailletten. Deze trui kocht ik vorig jaar bij de Lidl. Hieronder draag ik een pantalon maar die moest ik nog strijken dus helaas heb ik hier nog geen leuke outfitfoto van.

OOTD van mijn man

Eton overhemd

Last best? Mijn man draagt een mooi Eton overhemd. Deze heeft hij al een tijdje maar draagt hij alleen bij speciale gelegenheden. Vandaag draagt hij het overhemd casual maar met een stropdas staat het ook prachtig! Het is een wat duurder overhemd maar dat merk je ook meteen aan de kwaliteit! Het overhemd kregen wij van de enige echte overhemden specialist Overhemden.com. Verder draagt hij een broek en riem van C&A.

Wat vinden jullie van deze outfits? Dragen jullie iets speciaals tijdens de jaarwisseling?

9 thoughts on “Family OOTD: Dit dragen wij met oud en nieuw!

Geef een reactie