frozen raamtekening,

Frozen krijtstift raamtekening voor beginners

Mijn dochter is bijna jarig en dit jaar kozen wij voor het Disney Frozen thema. Ik had een tijdje geleden krijtstiften gekocht waarmee je op ramen en spiegels kunt tekenen. Jammer om ze in de la te laten liggen dus ik ging opzoek hoe ik als beginner een mooie Frozen raamtekening kon maken. Het ging makkelijker dan gedacht en het is helemaal gratis, behalve de stiften dan.

Mijn dochter is gek op Anna, Elsa en Olaf van Frozen. De reden was dan ook logisch dat we dit thema voor haar verjaardag kozen. Nu ben ik niet zo’n held in tekenen uit de losse hand dus ging ik opzoek naar andere mogelijkheden. Je kunt hiervoor in hobbywinkels mallen kopen of op internet overtreksjablonen kopen die je zelf kunt uitprinten.

Gratis sjabloon voor Frozen raamtekening

Dat idee van overtrekken sprak mij wel aan. Ik ging opzoek naar Frozen raamtekeningen maar kon ze niet zo snel vinden. Ik bedacht mij toen dat ik ook wel tekeningen kon uitprinten en overtrekken. Ik zocht op Google naar “Kleurplaat Frozen” en vond 3 kleurplaten met dikgedrukte lijnen om over te trekken. Dat pakte goed uit, kijk maar.

raamtekening, frozen, gratis,

Frozen raamtekening

De kleurplaten plak je aan de buitenkant van het raam met een beetje maskingtape aan het raam vast. Nu kun je ze aan de binnenkant van het raam overtrekken. Zelf schreef ik nog Frozen, de naam van mijn dochter, een 3 en tekende ik er uit de losse hand wat sneeuwvlokken bij.

Hebben jullie al eens een raamtekening gemaakt?

 

8 thoughts on “Frozen krijtstift raamtekening voor beginners

Geef een reactie