Fruitige zomerse babyoutfits voor meisjes + Sale shopping

fruit

Als ik aan de zomer denk.. dan denk ik aan zon, vakantie, water, ijsjes en fruit! Nu de zomer volop in gang is kwam ik erachter dat mijn dochter toch best wat fruitige zomerkleding in haar kledingkast heeft welke ik jullie graag laat zien en heb ik nog enkele last minute shoptips!

Babyafdeling

We shoppen nog steeds op de babyafdeling in de kledingwinkels voor ons meisje. Eigenlijk is het geen baby meer toch? Ze weegt nu 9500 gram en is nu bijna 20 maanden oud. Maat 80 en enkele kledingstukken in maat 86 kan ze goed aan. Aangezien haar haartjes nog kort zijn en ze ‘klein’ is schatten vreemden haar vaak rond de 12 maanden. “Leuk hè zo’n lopende baby” kreeg ik soms te horen 😉

fruit - kleertjes - meisje - volgmama
Fruitige zomerkleertjes uit de garderobe van mijn dochter

De fruitige zomerkleertjes van mijn dochter

Links draagt ze een neon oranje kleurig shirtje met sinaasappel opdruk en de tekst ‘une orange’. Dit shirtje heb ik vorig jaar in de opruiming bij de Hema gescoord. Zie je de bijpassende nagelak op de teentjes? Het broekje komt uit de huidige collectie van de Zeeman. Rechtsboven is gewoon een schattige foto van mijn dochter met een watermeloen. Ze maakte er voor het eerst kennis mee en dacht dat het een voetbal was. Toen ik zei dat je het kon eten, probeerde ze een hap te nemen wat voor deze foto zorgde haha. Daarna heb ik haar natuurlijk een lekker stuk afgesneden meloen gegeven om van te smikkelen. Rechtsonder heeft ze een broekje met ananasjes aan. Waar deze vandaan komt weet ik niet. De fuchsia kleurige slippers zijn van het merk Ipanema en ze zijn erg soepel en ideaal.

Meloen - Dreumes - Eten - Volgmama
Lekker meloen smikkelen!

 

Shopping - Pineapple - Kindermode - Volgmama
Shopping inspiratie Naturino – B.Nosy – Zeeman

Shopping tips + Sale

De uitverkoop begint de laatste tijd steeds eerder en is nu volop in gang. Het nadeel als je op de uitverkoop wacht dat vaak net niet meer de maten aanwezig zijn die jij nodig hebt voor jouw kindje. Het voordeel van sale shopping is natuurlijk dat je met een beetje geluk de leukste dingen voor goedkope prijzen krijgt.

Lovely fruity shoes van Naturino. De sandalen zijn in de webshop van Naturino afgeprijsd van € 79,- naar € 55,30!

B.Nosy pineapple fun. Het jurkje is met 40 % verkrijgbaar voor € 13,79 bij Kleertjes.com en het broekje voor € 11,97 bij Kixx Online.

Zeeman fruity dresses. Het gele en het paarse vrolijke jurkje koop je voor een klein prijsje bij de Zeeman.

Wat vinden jullie van deze fruitige kledingstukken?

 

5 thoughts on “Fruitige zomerse babyoutfits voor meisjes + Sale shopping

Geef een reactie