Gevalletje #Loedermoeder?!

drie

Wel eens van het woord #loedermoeder gehoord? Nou gisteren hadden we weer eens zo’n momentje. Natuurlijk is het allemaal mijn schuld en kan ik er nadien best om lachen maar .. die kleine ondeugende peuter van ons..

Loedermoeder

Melissa, Pauline en Sharon van Loedermoeder.nl zijn de strijd aangegaan tegen het perfecte plaatje en dagen moeders uit hun inner-loedermoeder te laten zien. Dit doen ze met het Loedermoeder Initiatief en de Loedermoeder Van Het Jaar Award. Deze uitreiking heeft onlangs plaatsgevonden en als je hier een verslag over wilt lezen kun je een kijkje nemen op Marstyle.nl. Ze heeft niet gewonnen maar vertelt haar verhaal als loser 😉

 

banner-on-site-tops-1

Die #loedermoeder toch..

Raar woord eigenlijk hè?! Een beetje dubbelzinnig. Maar goed, ik val dus ook onder de categorie loedermoeder. Nou ja soms dan.. Ik blijf ’s ochtends liever iets langer in bed liggen terwijl de wekker ligt te snoozen. En als ik er dan echt uit moet dan heb ik precies genoeg tijd om zoon 2 uit bed te trommelen, zoon 1 is altijd al wakker en manlief draait zich nog eens om. De kleine meid ligt nog even te snurken. Dus.. broodjes smeren, medicijnen aan mijn zoon geven, kids hun tanden laten poetsen, broodtrommels klaarzetten, kijken of ze goed aangekleed zijn en dan komt 1 minuut later de bus van zoon 2 voor de deur om hem op te halen. We wonen erg buitenaf en hebben een oprit van 300 meter. Mijn zoon word elke dag opgehaald en thuisgebracht met de taxi. Wel als eerste dat scheelt.. maar nu komt ie.. verwacht je niet hè?! Vaak heb ik dan zelf de badjas nog aan omdat ik geen tijd meer over heb om te douchen omdat ik liever iets langer in bed lig. Dus winterjas over de badjas heen, pantoffels aan en mijn zoon in de taxi zetten. Gelukkig is het alleen de taxichauffeuse die me zo ziet.. Als we straks gaan verhuizen dan moet ik echt wel eerder op gaan staan om te douchen en me aan te kleden. Anders kan de hele straat meegenieten haha.  Zodra de taxi weg is heb ik rust.. eventjes heerlijk wakker worden onder de douche. Manlief is intussen ook al naar werk vertrokken en peuter slaapt nog of word wakker zodra ik de slaapkamer binnenloop.

Loedermoeder momentje #2

deug1

Ben je net een luier aan het verschonen gaat de bel.. Hoppa, snel de luier om en ga jij maar even spelen meisje. Echt waar, geen pen, potlood of stift is veilig meer in de hand van mijn peuter. Ik weet ook niet waar ze het telkens vandaan haalt. Maar, anyway, deze #loedermoeder heeft weer eens een pen op tafel laten liggen samen met de family-agenda. Dus peuter heeft hier mooi in zitten kleuren en ze vond het ook wel leuk om haar beentjes en buik van streepjes te voorzien. Kijk is mama… kleuren mooi! Mooi hè mama?

Heb jij ook van deze #loedermoeder momentjes meegemaakt? Vertel ze in een reactie hieronder. Ik ben benieuwd..

Bewaren

Bewaren

9 Comments

 • Reply Batboy januari 26, 2017 at 7:40 am

  Haha met pennen en potloden ben ik altijd erg voorzichtig. Deon heeft bij zijn oma potloden gevonden en daarbij een mooie tekening voor oma op de muur getekend die pas was gewit! Gelukkig was het geen stift!

  • Reply Nathalie januari 27, 2017 at 8:48 am

   Zo zonde dan hè? Mijn zoon heeft eens behang staan trekken in zijn slaapkamer toen hij een peuter was. Was ook niet helemaal de bedoeling haha.

 • Reply Marguerita januari 26, 2017 at 8:15 am

  Haha, ik zie je al helemaal voor me zo in badjas met pantoffels! Lisette die gewonnen heeft plaatst ook veel badjasfoto’s op haar blog, dus dat doet het em wel he? Ik blog niet over alles maar afgelopen week wilde mijn meisje indruk maken op een speeldate… vloer ondergesmeerd met lippenbalsem… pfffff

  • Reply Nathalie januari 27, 2017 at 8:47 am

   Ojeee.. haha. Ze proberen wat uit hè die kinderen. Volgens mij valt het bij ons allemaal nog heel erg mee.

 • Reply Melissa januari 26, 2017 at 9:29 am

  Haha, té grappig!

 • Reply Ilse van Kreanimo januari 26, 2017 at 6:13 pm

  Volgens mij heeft elke moeder die momenten…

  Dat met die pen heb ik ook al voor gehad.
  Ook op de muur en op de stoelen… Ach ja…

  • Reply Nathalie januari 27, 2017 at 8:33 am

   Hier ook al eens op de meubels maar daar kon ik het gelukkig nog snel meteen van af poetsen 😉

 • Reply Lisette januari 28, 2017 at 9:25 am

  Mijn roze badjas is een collectors item geworden, samen met mijn geruite pyjamabroek. Ik ben dan ook loedermoeder van het jaar geworden. Enne… ik vind het met jou nog best meevallen hoor!

 • Leave a Reply