Frozen 2 Naamstickers Goedgemerkt

Review: Frozen 2 naamstickers en kledingstickers van Goedgemerkt

De film Disney Frozen 2 weet weer heel wat kinderharten te veroveren. Hebben jullie de nieuwe bioscoopfilm al gezien? Voor de Frozen fans heeft Goedgemerkt in samenwerking met Disney leuke naam- en kledingstickers ontworpen. Ze zijn superleuk en handig! Nooit meer je spulletjes kwijt met Elsa, Anna, Olaf, Sven én Kristoff…

Mijn dochter heeft de film Frozen (deel 1) al tig keer gezien en kent bijna alle liedjes uit haar hoofd. Het is dan ook haar favoriete Disney film! Terwijl ze afgelopen weekend bij opa en oma logeerde, hebben wij stiekem haar slaapkamer een mini make-over gegeven met een ‘Frozen blauwe verfkleur’ op de muur, een ander bed en Frozen raamstickers op het Veluxraam. Maar we hadden nog een leuke verrassing voor haar! #Bofkontje. Van Goedgemerkt kregen we namelijk een Disney Frozen 2 combi pakket met naamstickers en kledingstickers die we mochten reviewen.

Frozen 2 kledingstickers

Je kunt de Frozen 2 naamstickers en kledingstickers apart bestellen in de shop van Goedgemerkt maar met een combi pakket kom je ongeveer 5 euro goedkoper uit. De naam – kledingstickers – zegt al waar ze voor te gebruiken zijn; om kleding mee te labelen en van naam te voorzien. Er zitten 32 kledingstickers op met je favoriete Frozen figuren. Ze hebben een fijn formaat die je makkelijk op labels in jassen, op tassen, broeken, in schoenen en op shirts etc. kunt plakken. Dat is nog eens snel labelen! Strijken is verleden tijd. Handig voor o.a. in de jassen en gymkleren die meegaan naar het kinderdagverblijf of school.

Op de stickers is ruimte voor naam en eventueel een telefoonnummer. Je moet na het plakken minimaal 24 uur wachten met wassen zodat de sticker goed kan hechten. Daarna zijn ze wasmachine- en drogerveilig en gaan ze ongeveer 8 maanden mee.

Ervaring Frozen 2 Naamstickers en Kledingstickers van Goedgemerkt
Review Goedgemerkt Disney Frozen Naamstickers

Frozen 2 naamstickers

De Frozen 2 naamstickers bestaan uit een setje van 42 stuks. Ook hier is ruimte voor naam en eventueel een telefoonnummer. Toen mijn dochter thuiskwam van het logeren zijn we meteen aan het plakken gegaan. Eentje op haar schoolfotoboek, een met telefoonnummer op haar step, op de fiets…

De naamstickers zijn ook op schoolspullen, lunchbakjes, drinkbekers en andere artikelen te gebruiken. Zolang de ondergrond maar glad is, dan plakken ze als de beste!

De naamstickers zijn vaatwasser, magnetron en diepvries veilig. Hierbij geldt wel dat je na het plakken even 8 uurtjes moet wachten om ze volledig te laten hechten.

Ook leuk om te lezen: Frozen traktatie – bouw je eigen Olaf!

Review Frozen 2 Naamstickers Goedgemerkt

Onze ervaring met de stickers van Goedgemerkt

Het bestellen op de website ging makkelijk en snel en de stickers werden binnen een werkdag verzonden. Een dag later zat de vrolijke envelop in mijn postbus. 🙂

Mijn dochter is blij met haar nieuwe naam- en kledingstickers en ik moet de vellen ook echt buiten handbereik opbergen. Ze is namelijk gek op stickeren en als ik even niet oplet dan zijn ze zo op…

Ze herkent haar eigen spulletjes nu aan deze mooie Frozen 2 stickers en kan haar naam al goed lezen. Ik vind het vooral erg praktisch.

Maak kans op een setje Frozen 2 naamstickers of kledingstickers

Vinden jullie de Frozen 2 stickers van Goedgemerkt ook zo leuk? Wij mogen twee lezers blij maken met een setje naamstickers of kledingstickers.

Laat op hieronder of bij het Facebook bericht weten hoe het rendier in de Frozen film heet en of je graag kans maakt op de naamstickers of kledingstickers.

Delen en taggen wordt gewaardeerd maar is niet verplicht bij deelname aan de winactie.

*De winnaars maken we bekend rond 6 februari. Jerina Verhoog en Thomas En Monique hebben gewonnen. Wij nemen contact met jullie op.

20 thoughts on “Review: Frozen 2 naamstickers en kledingstickers van Goedgemerkt

  1. Mijn dochter roept meteen Sven! We willen graag meedoen met de naam stickers. En Frozen 2 hebben we gezien in de openlucht op het dak van de bioscoop. Aangezien het die avond 1 graadje boven nul was, waren we zelf ook bijna Frozen 😂

  2. Het antwoord is Sven!
    Ik doe graag mee voor onze jongste dochter Daphne, waarvan haar stickers toevallig net op zijn 😜.
    Ze is regelmatig iets kwijt, dus we gebruiken ze vaak…

  3. Heel graag voor mijn lieve dochter Liv! In augustus gestart op de basisschool en zon coole sticker is natuurlijk veel mooier dan je naam alleen. Het rendier van Frozen heet Sven!

  4. Sven is het lieve rendier 🥰
    Mijn dochter zou deze stickers geweldig vinden en ze gaat bijna naar school dus dan moeten ook haar drinkbekers en lunchtrommel voorzien zijn van haar naam dus ik waag graag een kans voor de naamstickers 🙂

Geef een reactie