zonnebrillen-goedkoop-festivals

5 redenen waarom ik liever goedkope zonnebrillen draag

Begrijp mij niet verkeerd hoor. Er is niets mis met een dure design zonnebril, maar ik heb voor hetzelfde geld liever een paar goedkope zonnebrillen. Als je zonnebrillen op sterkte nodig hebt, dan is het natuurlijk een ander verhaal.. Ik draag ze het hele jaar door tijdens het autorijden en natuurlijk als fashionitem in de zomer. Ze liggen dan ook op verschillende plekken zodat ik er altijd wel één bij de hand heb.

1 Voor de afwisseling

De één heeft een tassen tik, de andere een schoenen tik. Ik heb dat met zonnebrillen en daar kan ik er nooit genoeg van hebben. Het is natuurlijk hartstikke leuk om bij elk outfit een passende zonnebril te hebben, toch? Juist die rode zonnebril bij dat rode jurkje. Matchen!

2 Altijd een zonnebril bij de hand

Het is zo vervelend als de zon in je ogen schijnt en je geen zonnebril bij de hand hebt. Daarom ligt er overal wel een zonnebril in handbereik. Thuis, in de auto, in mijn handtas..

3 Kinderen

Ik kan mijn zonnebrillen niet even rustig neerleggen op de tafel op op een terrasje als we ergens wat drinken in het bijzijn van de kinderen. Draai ik mij even om, heeft één van de kinderen mijn zonnebril te pakken. Ze zetten hem op of gaan aan de pootjes zitten, met als gevolg een gebogen zonnebril of gebroken pootjes. Als dit een dure designer zonnebril zou zijn geweest dan baal je daar natuurlijk meer van.

4 Stuk = stuk

Gaat er een stuk, dan treuren we daar niet om want het was maar een paar euro. Doen we niet moeilijk over. Kopen we gewoon weer een nieuwe!

5 Goedkoop = geen duurkoop

Het is door de consumentenbond bewezen dat er niets mis is met goedkope zonnebrillen zolang ze maar het Europese keurmerk hebben en 100 % UV bescherming beloven. Bij dure brillen betaal je vaak voor het merkje, het design, en materiaal van het montuur.

Voor goedkope zonnebrillen ga je natuurlijk niet naar de opticien. Je koopt ze in verschillende winkels of online. De goedkope zonnebrillen op de foto’s in dit blogartikel komen bij de Goedkopezonnebrillenshop.nl vandaan, daar is veel keuze en heb je al een zonnebril vanaf 7 euro.

Hoeveel zonnebrillen heb jij?

* Dit blogartikel bevat opgestuurde producten.

6 thoughts on “5 redenen waarom ik liever goedkope zonnebrillen draag

  1. Poeh, ik heb er eigenlijk teveel, maar ik heb een zonnebrillentic. Als ik een mooie zie voor een leuke prijs, dan moet hij mee. Ik denk dat ik er tussen de 25 en 35 heb, meer dan tassen in elk geval. Maar ik koop ze ook meer voor de show dan dat ze echt wat tegenhouden.

Geef een reactie