Gratis: free printable mijlpaalkaart voor de borstvoeding WHO norm 2 jaar

Mijlpaalkaarten zijn er in veel verschillende varianten. Zo bestaan er kaarten voor de zwangerschap, prematuren, baby’s en kinderen. Voor borstvoeding zijn er weinig kaarten of setjes te vinden en omdat ik zelf ook aardig op weg ben naar de WHO  norm wat twee jaar borstvoeding is heb ik deze leuke free printable mijlpaalkaart ontworpen. Print hem hier gratis uit en maak er een leuke foto mee!

you

 

Heb je de kaart gebruikt? We vinden het altijd leuk om een foto met deze mijlpaalkaart te mogen ontvangen of tag @Volgmama in de foto 🙂

2 Comments

  • Reply Dhini juli 26, 2016 at 3:14 pm

    Te laat voor mij en ik heb niet zo veel foto`s gemaakt toen ik BV geven 🙁

    • Reply Nathalie juli 26, 2016 at 9:02 pm

      Ah jammer. Ik heb ook nog niet veel foto’s gemaakt..

    Leave a Reply