Halloween traktatie met knakworsten: bebloede vingers!

Het is herfst! En daarbij denken onze kinderen meteen aan Halloween. Ze houden van griezelen en we maakten samen bebloede Halloween vingers. Je hebt er niet veel nodig en het is zo klaar. Durf jij deze afgehakte vingers op te eten?

Wat heb je nodig?

  • Blik knakworsten
  • Ketchup
  • Amandelstukjes
  • Schaaltje(s)
knak2

Hoe je dit griezelige hapje maakt

Verwarm de knakworsten zoals op de gebruiksaanwijzing en laat ze niet koken. Met een schillenmensje snij je in de top een smal gleufje. Hierin kun je de amandel steken zodat het eruit ziet als een nagel. Met het mesje kun je ook rimpeltjes snijden zodat het er echter uit ziet. Doe wat ketchup in een schaaltje en verdeel de knakworsten. Smeer met het mes een klein beetje bloed (ketchup) over de vingers en klaar is kees. Eet smakelijk en veel griezelplezier! Ken jij nog meer leuke Halloween hapjes om zelf te maken? Meer Halloween blogs: Bewaren

11 thoughts on “Halloween traktatie met knakworsten: bebloede vingers!

Geef een reactie