De Bubblebum, een super handig opblaasbaar kinderzitje!

Kinderfeestjes, vakanties, logeerpartijtjes, in de taxi.. je komt vaak een zitje tekort. De Bubblebum is compact, weegt bijna niks, is handig om mee te nemen in de handbagage en het ziet er ook nog eens stoer uit! Van Bubblebum mochten wij een opblaasbare zitverhoger proberen. Een bijzondere uitvinding..

In de doos die we ontvingen zit een opblaasbare stoelverhoger van nog geen 500 gram met een paar riempjes, een gebruiksaanwijzing en een app. Dit kussentje is geschikt als zitverhoger voor kinderen tussen de 4 en 11 jaar met een gewicht van 15 tot 36 kilo en voldoet aan de strenge eisen van het Europese ECE regelement R44/04.

Wij gaan vaak op vakantie en herkennen het probleem dat als we met het vliegtuig gaan de kinderen in het vliegtuig wat laag zitten. Een normale zitverhoger sleep je liever niet zo snel mee want het neemt veel ruimte in beslag. De Bubblebum weegt bijna niets en kun je dus ideaal als handbagage meenemen in het vliegtuig. En daarna kun je hem in de taxi of bus gebruiken richting de accommodatie.

img_8416

Om de Bubblebum zitverhoger mee te nemen en in te bewaren zit er een handig zakje bijgeleverd. De stof hiervan is een beetje rekbaar zodat de Bubblebum er makkelijk in kan en je niet hoeft te proppen. De Bubblebum zitverhoger is te koop in verschillende kleuren en wij hebben de Bubble Bum Union Jack met een mooie Engelse vlag erop.

img_8417

img_8433

Aan de zijkant van de Bubblebum zit een handig ventieltje waarmee je er lucht in kunt blazen of weer uit kunt laten lopen. Dit gaat heel gemakkelijk. Het viel ons gelijk op dat de Bubblebum een stuk kleiner is dan een normale (piepschuim) zitverhoger. Daarom heb ik ze even naast elkaar op de foto gezet. In een kleine auto passen geen 3 normale zitverhogers op de achterbank wat bij een kinderfeestje soms wel lastig is als je beloofd hebt om de kinderen thuis te brengen. Met een Bubblebum in het midden gaat dit hartstikke prima.

img_8430

img_8432

In de praktijk hebben we het opblaasbare kinderzitje al een tijdje in gebruik en hij bevalt ons prima. Mijn kinderen vonden het grappig dat het zitje zo klein is en mijn jongens maakten er zelfs bijna ruzie om wie er het eerst op mocht zitten in de auto. Doordat je de autogordel aan drie kanten vastmaakt geeft het mij een veilig gevoel om zo onze kinderen te vervoeren. Wat ook heel prettig is, is dat je de bekleding van het stoeltje kunt wassen. Handig voor zo’n #loedermoeder als ik die de kinderen wel eens een broodje of een koekje geef tijdens een autorit en die intussen de auto onder smeren.

Mijn kinderen vinden het stoeltje wel erg smal, maar fijn om op te zitten. Wij gaan de Bubblebum vaak gebruiken en als mijn dochter groot genoeg is kopen we er een mooie roze bij. Zeker voor alle vliegvakanties die we nog gaan maken kan ik de Bubblebum niet meer wegdenken.

De Bubblebum zitverhogers zijn te koop vanaf € 37,95 in de webshop van Bubble Bum.

Lijkt jouw de Bubblebum wat? Ga jij vaak op vakantie?

Bewaren

Bewaren

8 Comments

 • Reply Krystle/Batboy.nl augustus 9, 2017 at 5:48 am

  Dat is zeker erg handig en ziet er ook nog eens cool uit!
  Krystle/Batboy.nl onlangs geplaatst…Een fleurig knutselwerkjeMy Profile

 • Reply Nicole Orriëns augustus 9, 2017 at 7:29 am

  Mijn kinderen zijn wat ouder, maar anders lijkt me dit zeker een superhandig zitje! Ook omdat je het zo compact kunt meenemen. Ideaal!
  Nicole Orriëns onlangs geplaatst…Gebruik jij de zelfscanners in supermarkten?My Profile

 • Reply Bianca augustus 9, 2017 at 7:29 am

  Inderdaad heel handig! Wij hebben geen kinderzitje meer nodig die fase zijn we net uit x
  Bianca onlangs geplaatst…UNBOXING | BEAUTYBOX AUGUSTUS 2017 EDITIEMy Profile

 • Reply Rosita augustus 9, 2017 at 8:05 am

  Ziet er handig uit! Mijn zoon zit net op de grens van een kinderzitje. We hebben nog steeds een Maxi-cosi Rodifix in de auto. Toch wel fijn ook met lange autoritten.
  Rosita onlangs geplaatst…Hoe perfectionisme alles heeft veranderd + tips!My Profile

 • Reply Mamazijn - Miriam augustus 9, 2017 at 8:21 am

  Wat een handig ding! Ideaal voor onze dochter als ze iets ouder is.
  Mamazijn – Miriam onlangs geplaatst…Seksuele opvoeding, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnenMy Profile

 • Reply cindy augustus 9, 2017 at 8:27 am

  Lijkt me heel handig op vakantie maar ik blijf toch meer fan van mijn autostoel die ik nog rugondersteuning geeft. Ik dacht trouwens dat er binnenkort geen zitverhogers meer gemaakt mochten worden omdat ze toch niet zo veilig zijn dan gedacht?
  cindy onlangs geplaatst…Overdenken? DOODVERMOEIENDMy Profile

 • Reply Gerdi augustus 9, 2017 at 9:32 am

  Ideaal zeg.. in december gaan we waarschijnlijk vliegen, dus ga het hier zeker in de groep gooien!
  Gerdi onlangs geplaatst…Marianne Vertelt | 10 jaar samenMy Profile

 • Reply MamaPlaneet augustus 9, 2017 at 12:55 pm

  Wat een praktisch en leuk kinderzitje! Mijn meiden zijn hier net iets te jong voor, maar vanaf volgend jaar zou het kunnen.

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge