Hoppen jullie mee op deze herfsthop? + Winactie! (gesloten)

herfsthop1

Ja daar is er weer één! Een hop en dit keer in het thema herfst. Maak kennis met 31 blogs en doe mee met maar liefst 31 winacties. Spring je mee in deze hop? Ik vertel in dit blog waarom de herfst niet mijn favoriete seizoen is en dit keer heb ik een winactie voor stoere meiden, een NERF Rebelle!

De Mama Company

Het kan zijn dat je op mijn site terecht komt via de Mama Company. Jeske is de persoon die achter de Mama Company zit. Ze heeft ook wel een hand vol gastbloggers geloof ik maar de meeste blogs op haar site worden door haarzelf geschreven. Je leest hier vooral leuke verhalen over uitstapjes, reviews en mode. Jeske maakt ontzettend mooie foto’s. Ik heb Jeske geloof ik 2 keer in het echt ontmoet en het is een hele spontane leuke dame met twee prachtige dochters. Een leuke blog om te volgen en ze heeft een Instafeed vol leuke quotes en foto’s.

Herfst herfst herfst..

bronkchitis

Prachtig al die gekleurde bomen en de natuur maar ooh… wat kijk er elke keer sinds de geboorte van mijn dochter tegenop. Met haar bronchitis is dit de tijd van het jaar dat ze weer verkouden en ziek begint te worden. Tot… het weer mooi weer wordt. Dit jaar was ze pas in mei/juni weer goed te pas zonder gezondheidsklachten. Ons meisje heeft gewoon wat extra zorg nodig omdat ze zo benauwd is en er veel last van heeft. Afgelopen winter was ze bijna aan een stuk ziek. Dit belemmerd mij ook in ons doen en laten natuurlijk. Kom maar weer terug met die zomer 😉

WIN EEN NERF REBELLE!

herfsthop2

Bij een bloghop hoort natuurlijk ook een winactie! Dit keer trakteer ik op een NERF Rebelle Courrage Crossbow geschikt voor meiden vanaf 8 jaar.

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat hieronder of op Facebook weten dat je meedoet en voor wie.
 • We zouden het waarderen als je de actie op één van onze socialmedia kanalen deelt.

Veel succes! De winnaar maken we bekend op 2 november 2016.

Hop verder naar Happy Organized Home..

Om daar ook kans te maken op een leuke prijs en weer een andere blog te ontdekken. Op de blog van Farah lees je over de meest uitlopende onderwerpen, recepten en lifestyle en lees je af en toe wat over de Marokkaanse cultuur. Leukleuk! Klik hier om verder te gaan naar Happy Organized Home nadat je hier een reactie achter hebt gelaten.

Als dit niet lukt hop dan even naar Mamascrapelle!

43 thoughts on “Hoppen jullie mee op deze herfsthop? + Winactie! (gesloten)

 1. Wat vervelend voor je dochtertje, heeft ze er ook zo last van in de winter als het vriest, merk dan hier dat het beter gaat. Doe graag mee voor de nerf rebelle! Super gaaf!

 2. Herkenbaar dat de herfst niet de fijnste periode is (en de winter ook niet)! Sterkte met je meisje! Ik hop gezellig even binnen maar deze winactie gun ik graag een andere stoere dame!

 3. Bedankt voor de lieve woorden!! Het is altijd leuk om de persoon achter de blog te ontmoeten.
  En wat een gaaf ding, die Nerf Rebelle, daar zou mijn grote dame heel blij worden. Liefs, Jess

 4. Eind volgende maand is dochterlief jarig, en die vind dit echt een super te gek kado! Broertje heeft al iets om te schieten van Nerff, dus nu kan ze dan ook echt meedoen! Dat wordt duimen!

 5. Graag voor ons meisje Eva die net als haar tweelingbroer Lucas op 5 december jarig is 😀 Zoals je van me gewend bent heb ik weer alles gedaan wat mogelijk is:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (volg en gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 6. He bah, vervelend dat je dochter zo vaak ziek is… Ooit een diffuser geprobeerd in combinatie met etherische olie? Beterschap in elk geval. Ik waag graag een kans voor de Nerf voor mijn dochter…

 7. Gaaf! Mijn dochter Lynn heeft deze boven aan haar lijstje; kijkt er steeds naar als we in de speelgoedwinkel zijn…
  Veel beterschap voor je dochter! Herkenbaar; de jongste van ons ook zo vaak ziek in deze periodes…
  Ga zo door met je blogs; ik volg je al een tijd, leuk!
  Liefs van Saskia van der Heijden

 8. De lootjes zijn alweer getrokken voor dit jaar
  Dochterlief heeft de Nerf op het verlanglijstje staan
  Dus als ik hem win dan geef ik hem aan haar!

  (Retweet)

 9. Hoewel mijn dochter dit heel erg stoer vindt, is ze hier nog wel te klein voor. Ik doe dus heel graag mee voor haar 2 nichtjes, die niets liever doen dan buitenspelen!

 10. Ik kom even langs hoppen en wil even gedag zeggen. Ik vind je beschrijving erg leuk en wil je nogmaals bedanken voor het doorlinken. Ik heb zojuist alle blogs gehad en ben bij jou geëindigd, wie weet tot de volgende blog!

 11. Hopperdehop, ik op ook even langs! ?
  Wat is dat leuk voor de kids zeg! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Onze dochter is er nog wat te jong voor. Ze is bijna jarig en dit zou een ontzettend leuk kado zijn om te krijgen en ook om te geven natuurlijk. Kortom, ik doe graag mee.

  Het artikel heb ik gedeeld op Twitter.

 12. Wauw super actie en prijs
  Waag dolgraag kansje voor mijn dochters ? Femke en Sharona ? dit zou een leuke verrassing zijn ? ik like en share mee op fb
  Duimen omhoog nu maar

 13. Beterschap voor je dochtertje. Het is nooit fijn als je kinderen ziek zijn 🙁
  Ik doe graag mee met de winactie! Hele leuke en stoere prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *