Hunkemöller fabrieksverkoop #part 1

hunk1

Op 15 oktober was ik in Enschede, naar de fabrieksverkoop van Hunkemöller. Het evenement duurt in totaal 4 dagen, vandaag is de laatste dag dus als je nog wilt gaan.. ga nu!  Ik wilde er vorig jaar al heen maar dat kwam helaas niet uit. Vriendinnen waren er toen geweest en hoorde hele verhalen dat het zeker de moeite waard was. En wat ze allemaal wel niet hadden gekocht. Tassen vol slipjes, bh’s, zwempakken en badjassen.. Bijna allemaal voor niets.

Samen met mijn dochtertje en mijn schoonzusje zijn wij wezen shoppen. Voor het shopevent moest je bij de entree 2,50 euro per persoon betalen om naar binnen te mogen. Daarbij kreeg je een tasje en een prijslijst. Het goedkoopste artikel was 2,- en het duurste was 9,- ! Parkeren was overigens gratis.

Met de drukte viel het erg mee, en er was erg veel keus. Rekken en stangen vol. Welke ook door het personeel steeds weer werden aangevuld.

hunk2

Was het de moeite waard? Jazeker! Ik ben goed geslaagd en had een tasje vol. In het volgende blog Hunkemöller fabrieksverkoop #part 2, laat ik jullie zien wat ik heb gekocht. Als het volgend jaar weer word georganiseerd dan ga ik er zeker weer heen, maar dan zonder kinderen. Mijn meisje had er na een half uurtje geen zin meer in, maar toen deden  we hide en seek met een slipje, en kon ze weer hard lachen… en mama en wat andere toeschouwers ook 😉

hunk3

Mooie kleur hè ?! Kiekeboe!!!

Hier op deze link zie je de flyer met het adres en verdere informatie van de  fabrieksverkoop !

 

3 thoughts on “Hunkemöller fabrieksverkoop #part 1

  1. Het is regelmatig ook bij onze echte Hunkemöller fabriek in Hilversum fabrieksverkoop. Het is de laatste jaren wel drukker geworden door de mond-op-mond-reclame. Toegang is de keren dat ik ben geweest niet gevraagd. Je kan er niet passen, dus moet goed van te voren je BH maat weten. Al kan je als het van de prijs afhangt wel eens een gokje wagen

    1. Hier kon je ook niet passen, dat is wel het nadeel. En ruilen of terug brengen na aankoop kon ook niet, dus het is inderdaad even wikken en wegen voor je het koopt. Al zag ik in de hoeken van de zaal jonge dames een BH over hun kleding heen passen. Lijkt me ook niet dat je op die manier kunt bepalen of het fijn zit.

Geef een reactie