I ♥ Sleep Tag

We hebben vakantie dus we mogen weer uitslapen als de kinderen het toelaten. We doen het lekker rustig aan en tanken een beetje slaap bij. Bij Mamaliefde in de archieven vond ik de I ♥ Sleep Tag en het leek me leuk om deze ook in te vullen.

1 ♥ Hoe laat ga je meestal naar bed?

Meestal ga ik rond 23.00 uur naar bed. Dan ben ik ook echt wel moe.

2 ♥ Wat is jouw vaste ritueel voor het slapen gaan?

Wassen, tanden poetsen en naar bed. Douchen doe ik meestal in de ochtend.

3 ♥ Wat doe je als je niet kan slapen?

Dan ga ik mijn bed weer uit, drink een kop thee of ga surfen op internet.

4 ♥ Wat is je favoriete slaaphouding?

Ik slaap het liefst op mijn buik. Zelfs in mijn zwangerschappen sliep ik nog lang op mijn buik.

5 ♥ Waarvoor mag iemand jou altijd wakker maken?

Het is dat ik probeer te afvallen maar anders had je me wakker mogen maken voor chocola met caramel smaak.

6 ♥ HOE LAAT GAAT JE WEKKER ‘S OCHTENDS?

Om 6.00 uur tijdens een normale doordeweekse schooldag. Vroeg hè?

7 ♥ Snoozen of direct opstaan?

Meestal laat ik de wekken twee keer snoozen.

8 ♥ Slaap je uit in het weekend?

Dat probeer ik wel maar dit lukt meestal niet.

9 ♥ Welke rare dingen doe je in je slaap?

Niets zover ik weet.

10 ♥ Hoeveel kussens liggen er in je bed?

Ik slaap op een boxspring. Daar liggen twee hoofdkussens op en twee van die rollen erachter zeg maar. Maar als we gaan slapen dan gaan die rollen van bed af.

11 ♥ Wat heb je aan in bed?

Zomers alleen ondergoed, in de winter een pyjama.

12 ♥ Slaap je met de sokken aan?

In de winter wel haha. Ik heb snel last van koude voeten en doe dit al erg lang.

13 ♥ Hoe groot is jouw bed?

180 x 200 cm

14 ♥ Als ik ’s ochtends wakker wordt is het eerste wat ik doe…

Naar de wc gaan..

15 ♥ Droom je elke nacht?

Nee, ik droom niet elke nacht. Als ik droom dan onthou ik meestal stukken.

16 ♥ Welke droom of nachtmerrie kun je je goed herinneren?

Een nachtmerrie dat mijn vader een auto ongeluk kreeg, die zelfde nacht maakte mijn moeder mij wakker om te vertellen dat papa een ongeluk kreeg op de terugweg na een nachtdienst. Deze nachtmerrie spookte de hele avond al door mijn hoofd en het eerste wat ik zei toen mijn moeder mij wakker maakte “dat wist ik al want dat heb ik gedroomd”. Zo bizar…

17 ♥ Wat is jouw grootste droom?

Mijn grootste droom is om meer van de wereld te zien. Ik ben gek op reizen en zou graag zoveel mogelijk willen zien in mijn leven. Helaas is daar niet altijd budget en tijd voor haha.

Mijn vraag aan jou, in wat voor soort bed slaap jij?

*De uitgelichte afbeelding is van Shutterstock.

3 Comments

  • Reply Xenia juli 9, 2017 at 8:26 am

    Leuke tag! Ik heb eigenlijk nog nooit een tag ingevuld maar ben het wel steeds van plan

  • Reply Krystle/Batboy.nl juli 10, 2017 at 9:28 am

    23 uur naar bed is voor mij te laat. Heel soms blijf ik op tot 22.30 uur maar dat is dan ook echt de max. Wij slapen in een heerlijk ruim bed. Een landelijk wit houten bed, maar wil nu wel graag een nieuw bed.

  • Reply roelina juli 12, 2017 at 10:12 pm

    Wij slapen op een ‘gewoon’ bed met een keihard matras, heerlijk. Wij hadden eerst een boxpspring maar die schoof zo irritant uit elkaar. Nu hebben we een cheap ikea bed en we slapen als roosjes. Die droom zeg, inderdaad bizar.

  • Leave a Reply