Webshop tip: Ilovekleding.nl

ilovekleding1

De pepernoten liggen alweer in de winkels, de kerstboomversiering bij de tuincentra, kortom de feestdagen komen eraan! Of je nu een cadeautje voor de feestdagen zoekt,  een verjaardag, een babyshower of een kraamcadeau bij Ilovekleding.nl kun je terecht voor superleuke gepersonaliseerde rugzakjes, kleding, kaarten, opbergzakken en meer. I Love Kleding is een uniek label van ‘Van Dietrix’ en verkoopt super hippe spulletjes voor coole kids!

image I Love Kleding, wie houdt er niet van kleding? Wij wel! Dietrix is de powervrouw achter dit mooie label en deze webshop. Dietrix heeft Communicatie gestudeerd met als richting Grafisch Design. Ze is gek op tekenen, knutselen, freubelen en ontwerpen. Sinds haar 25ste heeft ze haar eigen ontwerpbureau genaamd Dietrix design & creatie (www.dietrix.nl). Ze ontwierp huisstijlen, campagnes en communicatie uitingen voor een gevarieerd aantal klanten.

Na 5 jaar wilde ze naast diensten leveren ook producten gaan verkopen. Eerst runde ze de shop I Love Leeuwarden en na een tijdje wilde ze een groter publiek bereiken. De domeinnaam had ze intussen al geclaimd. In 2014 werd ze voor het eerst moeder en leerde ze de baby en kinderwereld kennen. Een uniek concept is sindsdien mede dankzij een tip van haar moeder geboren. Je zult op de site vooral Nederlandse teksten en iconen vinden die door Dietrix allemaal zelf met de hand zijn ontworpen.

Mijn 3 favoriete producten van Ilovekleding.nl

opbergzak-met-naam

Opbergzakken

Speelgoed opbergen is een feestje met deze mooie katoenen zakken en ze staan zelfs mooi als accessoire op de baby of kinderkamer. Tip voor Sinterklaas: stop hier alle cadeautjes in voor pakjesavond ;-). De zakken hebben een afmeting van 38 x 56 cm en kosten inclusief bedrukking € 15,95! Als je klaar met vullen bent trek je de zak makkelijk dicht aan het koord bovenaan de zak.

ik-word-grote-broer-zus-t-shirts

Ik word grote broer/zus collectie

Het is dat er waarschijnlijk bij ons geen broertje of zusje meer bij komt anders had ik zeker een van deze moderne shirtjes besteld. Helemaal van deze tijd natuurlijk. De shirtjes vallen lekker op en dat mag natuurlijk voor deze gelegenheid! Deze bedrukte shirtjes zijn er vanaf € 17,95.

tas

Rugzakjes

De rugzakjes zijn er in meerdere kleuren en je kunt ze laten bedrukken met een icoon of naam. Handig voor school, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, een dagje uit of een logeerpartijtje. Het formaat van het tasje is 12 x 25 x 30 cm en er is genoeg ruimte voor een broodtrommel en een schoolbeker. Vriendenboekjes en schriftjes passen er ook in en voor zit nog een apart vakje met rits. De schouderbandjes zijn verstelbaar zodat je er langer plezier van kunt hebben. De rugzakjes zijn vrij stevig kosten inclusief bedrukking € 19,95.

ilovekleding1

Win een rugzakje met naam of icoon naar keuze!

Nu mag ik van Dietrix één van mijn lezers blij maken met een rugzakje in kleur en naam of icoon naar wens. Wil jij een rugzakje winnen voor je kindje? Loop dan even de volgende stappen door om kans te maken.

 • Like Ilovekleding en Volgmama op Facebook
 • Laat hieronder of op het Facebookbericht achter welke naam of icoon jij graag op het rugzakje ziet
 • Deel de actie openbaar op een van onze social media kanalen

De winnaar maken we bekend op 9 oktober of eerder bij 900 likes op onze Facebookpagina! Veel succes allemaal!

*Dit blog bevat een opgestuurd product(en).

16 thoughts on “Webshop tip: Ilovekleding.nl

 1. Super leuk! En de opbergzakken zijn ook echt een goede tip 🙂 bedankt! Die rugzakjes zijn ook heel leuk, zie ons mannetje al helemaal gaan 😉 mochten wij winnen dan wil ik graag zijn naam erop: Tjez

 2. Oh wat super gaaf !!! Mijn oudste dochter is in september begonnen en heeft net als de helft van de klas een frozen tas. Komt daardoor wel eens met de verkeerde thuis haha . We wagen dus dolgraag een kansje voor de roze tas met de naam milou . Want dan heeft ze een tas die ze herkend uit duizenden ?

 3. Mijn zoontje gaat in 2017 naar de basisschool! Weer een mijlpaal, daar hoort natuurlijk een mooi en stoer rugzakje bij met naam! Dan ontstaat er in ieder geval geen verwarring over van wie de tas is!

 4. Ik doe graag mee voor een mooie stoere zwarte rugzak voor mijn kleinzoon, met zijn naam er op.
  Zie hem al trots met zijn nieuwe rugtas naar school gaan.
  Ik heb geen Facebook, maar hoop wel mee te mogen doen.

Geef een reactie