Kappertje spelen met pop - Ervaringen - Baby Alive Knip & Style

Kappertje spelen met Baby Alive Magisch Kapsel

Mijn dochter wil maar al te graag kappertje spelen met de nieuwste Baby Alive Magisch Kapsel pop, haar nieuwe vriendinnetje. Dit mooie poppenmeisje praat gezellig met je, heeft een stoer jurkje aan, mooie haaraccessoires en haar glanzende blonde haren moeten regelmatig geknipt worden. Ze heeft namelijk een pony met magisch haar dat snel groeit… Ik vertel jullie vandaag meer over onze ervaringen met deze leuke interactieve pop. 🙂

Baby Alive Knip en Style babypop

De meeste kinderen hebben wel eens de schaar in de haren van hun pop gezet. En het kan zelfs erger… als ze hun eigen haartjes of dat van een ander kindje knippen. Daar zijn wij als ouders natuurlijk niet zo blij mee…

Bij Baby Alive Magisch Kapsel is een flinke knipbeurt geen probleem als je maar het magische schaartje gebruikt. Bij deze pop ‘groeit’ de pony gewoon weer terug zodra je haar zachtjes borstelt met het betoverde borsteltje. De achterkant verkort niet tijdens de knipbeurt. Na het knippen is het tijd om de haartjes van Baby Alive mooi te maken met accessoires.

Baby Alive poppen zijn altijd origineel en inspireren kinderen in hun rollenspel met verzorgmomenten, grapjes en magische ervaringen. De nieuwste Baby Alive met Magisch Kapsel is daar een voorbeeld van. Ook kan het spelen met deze pop helpen om een echt kappersbezoek met je kindje een beetje minder spannend te maken!

Baby Alive poppen hebben een mama- en een papa modus zodat zowel poppenmoeders en poppenvaders er plezier aan beleven.

Review Baby Alive Magisch Kapsel Haren Knippen Pop
Baby Alive heeft een volle bos en magisch haar

Magisch haar dat snel groeit

Snip en style! Babypop Baby Alive heeft lange lokken tot aan haar billen. Haar haar is al in laagjes geknipt als ze bij je komt en ze draagt een mooie paarse haarband. De haarband kun je versieren met bloemetjes en/of poezen oren. De haren van de pony groeien snel en met het speciale magische schaartje knip je ze af. De haren van de pony worden opeens een stuk korter en even later groeit het weer aan. Het ziet er dus echt wel magisch uit.

Aan de zijkant van de verpakking staan een aantal kapsel voorbeelden die je kunt namaken maar het is natuurlijk véél leuker om zelf een kapsel te verzinnen.

Haaraccessoires voor de pop

Baby Alive Knip En Style accessoires
Baby Alive Knip En Style accessoires

Baby Alive komt met een magische schaar, een betoverend borsteltje voor haar lange haren en allerlei haaraccessoires. Wij vinden de poezen oren helemaal geweldig die je op haar haarband kunt drukken. De kleuren van de bijgeleverde accessoires zijn goed afgestemd op het outfit van Baby Alive. Past allemaal bij elkaar!

Onze ervaring met Baby Alive Knip en Style

Toen mijn dochter de pop kreeg werd ze meteen enthousiast. “Mama, deze pop lijkt wel een beetje op mijn andere pop”. Ze heeft al een Baby Alive Plas en Dans pop met blond haar en nu had deze pop er opeens een zusje bij. Dat is leuk! De babypoppen (eigenlijk meer dreumes/peuter poppen) lijken veel op elkaar. De oogkleur van de nieuwe pop is anders (paars) en de haartjes zijn veel langer.

Beide Baby Alive poppen willen graag geknipt worden door hun poppenmama en kapster. Wat een gezellige boel! Mijn dochter wilde dan ook meteen haar knalroze prinsessen kaptafeltje naar beneden halen, die ze een paar jaar geleden kreeg van Sinterklaas. De poppenkapsalon is geopend!

Kappertje spelen pop - Baby Alive Knip en Style babypop met magisch haar - Review
Kappertje spelen. Welk kapsel mag het worden vandaag mevrouw?

De pop heeft een volle bos haar en de haren voelen heel zacht aan. Het haarbandje zit vast (hieronder groeit de pony) en kun je versieren. Baby Alive heeft 4 standen. Ze kan uit, er is een (demo) knipmodus en een papa- en mama functie.

Ze zegt bijvoorbeeld:

  • Borstel mijn haar en kijk hoe het groeit.
  • Knip, knip niet te kort…
  • Mijn kapsel is zó leuk!
  • Ik hou van je mama.
  • Ik hou van je papa.

Het geluid vind ik persoonlijk wel wat hard. Haar stemmetje is echt heel schattig en ze lacht veel tussendoor.

Review Baby Alive Magisch Kapsel
Knuffeltijd!

Mijn dochter heeft er een poppenvriendinnetje bij. Helaas mag ze van ons niet mee naar bed omdat het geluid niet zachter kan worden gezet en mijn dochter weet de knopjes wel te vinden hihi. De Baby Alive poppen mogen wel mee in de auto en als we haar ophalen uit school. Wat een schatjes zijn het toch!

Ook handig om nog te weten. Baby Alive Knip en Style werkt op 3 AA batterijen. Demonstratiebatterijen zitten bij de pop inbegrepen. De pop is bedoeld voor kinderen van 3 jaar en ouder en is te koop bij speelgoedwinkels, warenhuizen en online bij bijvoorbeeld Bol.com.


Geef een reactie