Kapsels voor baby prinsesjes

Toen ik zwanger was en erachter kwam dat ik een meisje zou krijgen, droomde ik al dat ik mooie kapsels in haar haren maakte. Ik zag het al helemaal voor me een mooie bos haar met dikke vlechten. Mijn dochter had nog niet zoveel haar als baby maar toch kon ik het niet laten om mooie kapsels te maken met het beetje haar wat ze had.

Hieronder laat ik een paar foto’s uit het archief op mijn computer zien bij de kapsels wat ik zoal maakte. Je kunt de haartjes natuurlijk los laten maar je kunt er nog veel meer mee.

Een hanenkam

kam1

Met een druppeltje gel maak je al een leuke hanenkam. Je veegt met je handen de haartjes naar het midden en omhoog. Je kunt ook een hanenkam iets meer naar links of rechts maken in plaats van in het midden.

Een haarlokje met een klein knipje

knip1

Kam de haartjes naar links of rechts en doe er een mini klik-klak schuifje in. Tip: bij Action verkopen ze heel goedkoop van dit soort kleine formaten. Vier stuks voor 0,79 ongeveer 🙂

Een babyhaarbandje

haarbandje

Er zijn al hele leuke haarbandjes voor newborn meisjes te koop. Ik heb er inmiddels al  heel wat haarbandjes verzameld.

Een staartje

staart1

Met een klein zacht haarelastiekje vaak te koop in zakjes waar er heel wat in zitten. Je pakt wat haartjes bij elkaar en doet er een staartje in. Ik vind dit bij mijn dochter eigenlijk nog niet zo leuk. Maar wat hebben we gelachen want toen ik dit staartje maakte zei ze een paar keer “Oh Ooooh”. Toen dachten we  natuurlijk meteen aan de Teletubbies. Die gele weet je nog? Dipsy 🙂 Nee dit soort mini antennes vind ik  grappig maar zal je niet vaak bij mijn dochter zien.

 

Maakten jullie ook zulke kapsels bij jullie baby’s?

Welk kapsel vinden jullie het leukst?

 

10 thoughts on “Kapsels voor baby prinsesjes

  1. Eerst duurde het bij mijn dochter heel lang tot er genoeg haar zat om iets in of mee te doen en toen het eenmaal zo ver was, trok ze alles eruit.. ?. Gepukkig zitten we nu (20 mnd) in een wat betere fase en laat ze het (meestal) zitten.

Geef een reactie