Kerstpakket voor mamabloggers

swap

Krijgen bloggers een kerstpakket? Nee helaas, wel heb ik me aangemeld voor een  swap in een Facebookgroepje voor mamabloggers. Daar is het idee ontstaan voor een mamablog feestdagen swap, elkaar een pakketje sturen vol pakjes. Ik maakte een doos vol cadeautjes voor een andere blogmama en en iemand anders weer voor mij. Als je niet weet wat swappen is kun je dat hier nog even teruglezen.

Net zo leuk als een kerstpakket toch?

Ik ontving een doos die samengesteld was door twee dames. Marijke en Hanneke zijn twee zussen en bloggen samen op Mamasmetthee. Leuke blog! Ik volg hun al een tijdje via de social media. Zeker de moeite waard om hun blog ook eens te bezoeken. De doos die ik kreeg was verpakt in zwart-wit cadeaupapier. Dat papier komt van de Action, dat wist ik omdat hetzelfde cadeaupapier had gekocht om de cadeautjes voor mijn swapmaatje in te pakken.

mamablogswap

Mijn dochter vond het leuk om mee te  helpen met het papier van de doos af te scheuren. Ze vond het prachtig! De cadeautjes waren echt leuk ingepakt in zwart/wit/grijs tinten. Helemaal mijn kleuren. Er zaten labeltjes aan met hints. Leuke is dat deze van krijtbord zijn. Voor hergebruik. Het uitpakken was een feestje!

Wat heb ik gekregen?

  • Een hele leuke kaart (Koetjes en Kaartjes).
  • De krijtbordlabels, superleuk en handig! Ik ga ze voor de kerstcadeautjes gebruiken.
  • Een pennenbakje met gekleurde gelpennen.
  • Twee leuke mokken, 1 in het zwart en 1 in het wit gevuld met Celebrations chocolaatjes. Deze hebben we al opgesnoept samen met de kinderen.
  • Een notitieboekje met pen, handig om blog ideeën in op te schrijven. Ik stop hem meteen in mijn luiertas, die heb ik het vaakst mee buiten de deur. Voor thuis heb ik een dikker notitieboek, ik noem het mijn roze blogbijbel.
  • Chocolade op stokjes om heerlijk door de warme melk roeren en op te drinken.
  • English blend thee van Hema, normale thee is altijd goed!
  • Een stempelsetje, deze heb ik serieus al eens in de hand gehad en getwijfeld of ik deze zou kopen. Had ze niet meegenomen omdat mijn winkelmandje al vol was, dus supertof dat ik deze heb gekregen.
  • En een kleurboek voor volwassenen voor als ik me eens verveel haha. Met de gelpennen kan ik deze mooi inkleuren!

kerstpakket

Natuurlijk had ik ook een pakket voor een ander gemaakt en die vind je binnenkort terug op de site van Love4kidz (site bestaat helaas niet meer)

Marijke en Hanneke super bedankt voor alle moeite, liefde en tijd die jullie in mijn cadeaupakket hebben gestoken. Echt geweldig leuke cadeaus waar ik zeker wat mee kan. Ik ga ervan genieten!

Hebben de andere mamabloggers ook leuke cadeautjes gekregen?

En heb jij wel eens meegedaan aan een swap?

4 thoughts on “Kerstpakket voor mamabloggers

Geef een reactie