Mijn dochter is al een maand ziek.. ik weet het even niet meer!

Familie en vrienden weten al lang dat mijn dochter bronchitis heeft. Niets nieuws dus. Maar ik begin me nu toch wel weer een beetje zorgen te maken. Ze loopt alweer ruim een maand te klungelen met haar gezondheid en heeft bijna iedere dag verhoging of lichte koorts en haar benauwdheid neemt weer toe.. 

Hierdoor hebben we ongeveer twee weken geleden een röntgenfoto moeten laten maken van haar longen in het ziekenhuis en hebben ze haar bloed afgenomen om te laten onderzoeken in het laboratorium. Deze foto kreeg ik ook mee naar huis en hebben jullie wellicht al gezien op Instagram Stories!

rontgen

Ze eet en drinkt gelukkig nog goed en is nog vrolijk soms hangerig en wil altijd bij mij zijn. Ze speelt nog wel en kan nog lachen maar gister zat ze er weer slap bij. Op de röntgenfoto was niets afwijkend te zien en uit de bloedonderzoeken was er iets een beetje verhoogd waardoor ze denken dat ze een virus heeft gehad. Meer weten zij ook niet.

Vanwege haar bronchitis waardoor ze zo vaak ziek is zouden we deze maand de griepprik halen. Dit kan dan weer niet omdat ze er niet fit genoeg voor is en omdat ze niet precies weten wat er nu met haar aan de hand is. Zeker na waarschijnlijk een koortsstuip te hebben meegemaakt maakt het mij wel weer bang. Ik heb hiervoor Diazepam meegekregen die ik altijd bij me moet hebben in de tas voor als het weer gebeurd. De koorts komt ja immer steeds weer terug! In Januari staat er een EEG onderzoek op de planning.

Nu moest ik mij wanneer haar toestand verslechterd contact opnemen en zou ze worden opgenomen. Haar kinderarts is morgen weer aanwezig en dus morgen bel ik. De kans is aanwezig dat ze dan ook meteen word opgenomen in het ziekenhuis dus een tas pakken we ook alvast in. Dit zou betekenen dat ik dan ook in het ziekenhuis bij haar op de kamer verblijf. Ze heeft nou al moeite als ik uit haar zicht loop en raakt dan helemaal overstuur. Nou hoop ik ergens dat ze morgen gewoon een ander medicijn krijgt om beter te kunnen ademen.. en dat we gewoon weer naar huis kunnen. Ze heeft periodes in een dag waarin ze zwaar ademt en dit worden er steeds meer. Inhaleren schijnt nu niet meer voldoende te helpen..

Het is zo slopend.. Ik slaap er slecht van en ik moest dit gewoon natuurlijk even kwijt. Liefje, word maar snel beter!

15 thoughts on “Mijn dochter is al een maand ziek.. ik weet het even niet meer!

  1. Oh, wat naar. Je hebt toch niet toevallig een houtkachel in huis he. Kan natuurlijk de koorts niet van komen maar het kuchen misschien wel. Mijn nichtje kuchte ook steeds in de winter en was steeds verkouden. Sinds mijn broer de houtkachel niet meer gebruikt is het stukken minder. Veel beterschap ermee.

  2. Beterschap.
    Denk ook aan jezelf. Hoe bezorgder je bent, hoe meer je dat uitstraalt, en dat kan ook weer onbewust van invloed zijn op je kind. Wees er van overtuigd dat je bij calamiteiten onmiddellijk hulp kunt vinden, dat de gezondheid van je dochter heel goed door mensen met de juiste kennis in de gaten wordt gehouden en dat je al alles doet wat je kunt. En dan moet je dus ook een stukje… loslaten. Ook voor haar gezondheid. Je bent echt geen slechte ouder als je dat doet.

Geef een reactie