Column: The family life

Door Jocelyn – Hello daar ben ik weer, ik was een tijdje afwezig maar not to worry, dat betekent bij mij meestal dat er veel is gebeurd. Zo waren wij (net als de rest van Nederland) op zoek naar een huis. Dat we wonder boven wonder gevonden hebben! En het mag nog Amsterdam heten ook.

Wij zijn hier superblij mee. Ik moet wel zeggen dat een nieuw (vooral groter huis) echt wel nodig is. Want met 2 volwassen, zeker onze lengte 1.85 en 1.95 en een toekomstige giant, werd onze mini casa van 50 m2 wel erg mini. Begrijp me niet verkeerd, we hebben hier heerlijk  gewoond, maar het vooruitzicht van een bbq in de tuin en genoeg ruimte voor iedereen wint wel. Dus tijd om de overal aan te trekken en het gereedschap ui de lade te halen want er moet uiteraard geklust worden. Niet door mij overigens ik kan alleen maar slopen niet bouwen. Daarom heb ik mezelf benoemd tot koningin catering: who wants brownies?

En om ons voor te bereiden om de aankomende periode wilden we even lekker op vakantie. Een beetje huiverig waren we wel want vorig jaar was natuurlijk niet wat je verwacht van je vakantie. Gelukkig hadden we dit jaar mazzel. Geen ziek kind dat is 1! Wel een kind dat hysterisch aan het rond rennen was. En niet altijd (lees nauwelijks) luisterde, welkom in het peuterleven! Dus na 2 dagen wist iedereen hoe hij heette en wie wij waren… whoopsie. Maar aan de andere kant wel weer heel grappig om al het personeel Rafael te horen roepen als meneertje weer wegrende (lees sprinten alsof zijn leventje er van af hing). We hebben in ieder geval voor entertainment gezorgd. You’re welcome.

Daarnaast was het weer heerlijk, en aan ons resort zat een waterpark. HALLO! Dat is toch te gek! Niet alleen voor Raf, wij zijn ook menig keer van de glijbaan geweest. Verder was het fijn relaxen, er was zelfs yoga dus hoe awesome wil je het hebben?! En hadden we echt quality tijd met zijn drieën. Dat is voor mij het allerbelangrijkst. En echt een geluksmoment om met z’n allen die kleine in het midden met 2 handjes samen te lopen naar het strand voor de zonsondergang.

En nu back home zijn we er klaar om de afgelopen 12 jaar in dozen te stoppen om weg naar een nieuw hoofdstuk in het familie leven! Ik kan niet wachten op dit nieuwe avontuur! What a life, the family life.

Dit is de allerlaatste column op Volgmama. Last best zeggen ze hè?! Jocelyn heel erg bedankt voor al je leuke en persoonlijke columns die je het afgelopen jaar voor ons hebt geschreven. Heel veel klusplezier in jullie nieuwe casa en lekker genieten van het leven! Dat doen wij ook. Wil je Jocelyn haar verhalen/stories blijven volgen? Dan kun je haar hier volgen op Instagram.

Afbeelding van Mario Renteria via Pixabay

Geef een reactie